Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: qeiuqbdam da

Nick admina banującego:  ooppll123

Data/Mapa:  1:56 | 30/07/2021

SteamID: STEAM_1:0:458166975

Serwer (mod):  ARENA 1v1 ★ 128TR                             

Opis sytuacji: Wbiłem sobie, troche pograłem i opelek wklepał mi bana, czekam na demko.

DANCE.gif

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wrr 1
  • Przykro mi 2
  • Sponsor
Opublikowano

Witam.

Demko jest tutaj: https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210730-004808-472789951-am_banana_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

Opis tutaj:
2:06 - minimalny widok na przechodzącego przeciwnika oraz lekka próba prefire
3:30 - Pierwszy prefire na tą pozycje od początku meczu. Akurat był tam przeciwnik
3:59 - head lock on?
6:30 - Idealny prefire pomimo braku wcześniejszej tendencji 
6:30 do 7:30 - co runde prefire jak byli przeciwnicy a gdy nie było to nagle brak
8:28 - prefire akurat gdy tam był
8:45 - znowu prefire gdy akurat tam był. + co rundę na serwerze gdy oglądałem w 128 tick jak i na demku w 64 celownik bardzo dziwnie lata.
9:40 - nagle brak prefire tylko pewność, że jest w głębi respa
10:30 - ponownie idealny prefire
11:10 - Przymierzenie przez ścianę plus flick
13:27 - To są heady rodem z pro ligi patrząc na to, że nie wychyla wcelowany tylko z celownikiem skierowanym gdzie indziej
13:45 - trackuje przez ścianę zanim wychyli
14:17 - Pro liga ponownie
14:40 - skaczący celownik idealnie w środku spraya z ak tak aby był headshot. Trochę duży zakres tego skoku
15:24 - wychyla idealnie gdy jego przeciwnik
15:30 - bokiem w rushu idealny lock na głowę
17:54 - prefire
18:20 - Nagłe wstrzymanie i idealny peek na osobe stojącą na środku
19:20 - przeciąga celownik po głowie
20:00 - ta sytuacja idelanie pokazuje jego wybiórczość do peekowania miejsc gdzie są przeciwnicy (olewanie lewej strony)+ prefire
21:29 - ????? wtf

Jak dla mnie sprawa jest oczywista. Powyższe demko daje więcej dowodów niż jest wymagane

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Haha 3
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

2:06 - Czysto.

3:30 - Normalny pick, tak się gra na wyższym poziomie.

3:59 - Lag demka ewidentnie widać.

6:30 - Normalny pick.

6:43 - Znowu czysto.

7:11 - W ten sposób większość lepszych graczy pickuje na am_banana, ponieważ większość przeciwników ustawia się prawie zawsze za drewnem.

7:30 - Tutaj była pierwsza akcja gdzie już miałem małe podejrzenia, wyszedłeś wcelowany nieco inaczej niż zwykle w drewno i odpuszczenie tej pozycji zajęło Ci ledwo pół sekundy, dodatkowo podchodząc pod respa tt, kompletnie zignorowałeś drewno i drzewko.

8:28 - Nic tutaj nie ma......

8:45 - Kolejne podejrzenia co do samego rytmu pickowania.

9:40 - Było picknięcie na drewno, tylko nieco inne.

10:30 - Czysto.

11:10 - Czysto.

13:27 - Skoro strzał są rodem z "pro ligi" to są do zrobienia. Czysto.

13:45 - Czysto.

14:17 - Ponownie czysto.

14:40 - Kompletnie czysto.

15:24 - Czysto.

15:30 - Troszkę podejrzana akcja, jednak takie strzał rzadko padają.

17:54 - Tutaj również podejrzana akcja, za szybkie strzały.

18:20 - No tutaj to mega spalone, olałeś drzewko które było 2m dalej i wcelowałeś się idealnie w przejście, ta akcje daje mi dużo do myślenia co tutaj z tobą zrobić.

19:20 - Czysto.

20:00 - Cała runda bardzo dziwna, sposób poruszania się i samo strzelanie. Bardzo podejrzane.

21:29 - Wychyliłeś perfekcyjnie wcelowany w lewo i znowu olałeś drzewko, również podejrzane.

Było sporo akcji w których po prostu wychylałeś i sadziłeś mega banie, ale to nadal nie jest powód do zbanowania.

Twoja gra z jednej strony się klei, bo naprawdę dobrze się poruszasz, umiesz kontrolować większe full auto, czy sam motyw strzelania stoi na wysokim poziomie, ale czasami masz takie dziwne i nie wtyłumaczalne zachowania jak np. 5x pod rząd idealne wcelowanie się w drzewko (O dziwo przeciwnicy zawsze tam byli), nagle kiedy przeciwnik startuje z pozycji respa, to również wcelowujesz się w drzewko, a w zasadzie lecisz tylko celownikiem po nim aż do respa, konkretniej rzecz ujmując olewasz tą pozycję wtedy.

Taki sytuacji nie było 3x tylko więcej.

UB, niewystarczające dowody.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.