Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Rajban Katujemy.eu

Nick admina banującego: Nuway

Data/Mapa: 0:03 | 27/07/2021

SteamID: STEAM_1:1:615942906

Serwer (mod):  Arenka 1v1                          

Opis sytuacji: Witam ponownie. Sytuacja wyglądała tak, że dzisiaj byłem bardzo dokładnie sprawdzany przez 2 administratorów na discordzie, a mianowicie sprawdzali jak gram na odpalonym streamie na Discordzie. Pokazałem im co chcieli, zobaczyli jak gram i powiedzieli, że jestem czysty. Od tego sprawdzenia komputera itp grałem sobie może z 2 godziny lub godzinę i naglę przychodzi administrator ,,Nuway'' na serwer, ja i tak miałem iść już z serwera, bo mam coś lepszego do robienia niż siedzenie na serwerze 24/7.Gdy chcę wyjść z serwera, nagle dostaję perm bana. Wchodzę w listę banów, myśląc że to mnie ,opplll'' zbanował, ale jednak się myliłem bo dostałem bana za cheaty od adminstratora ,,Nuway''. Powiedz mi teraz ,,Nuway'' czemu uważasz, że jestem odpalony lub czemu uważasz, że posiadam jakieś wspomagacze. Jeżeli masz jakiś dowód lub demko to proszę mi to pokazać lub rozpisać, a wszystko wytłumaczę. Przypominam, że byłem dzisiaj sprawdzany tak na amen, że miało już nie być jakiś adminów co ciągle będą mnie banować, a tu się jakiś znalazł co mu się nudziło. Bardzo bym prosić ukarać tego administratora o nicku ,,Nuway''. Pozdrawiam cieplutko:)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 2
  • Sponsor
Opublikowano

Jestem za utrzymaniem bana.

Pomimo stwierdzenia ,,czystości" wątpliwości nie zostały rozwiane ze względu na widoczną różnice w grze z a każdym razem gdy admin cię ogląda lub gdy ja cię oglądałem. Taka jest moja opinia.

Popieram decyzję Nuwaya i czekam na demka

• Haha 2
  • Wow 1
Opublikowano

https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210726-225219-651236513-am_minecraft_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip
0;23 predkosc 1/4 to nie jest naturalny strzal imo
1;33 prefire
2;20 cala ta akcja troche dziwna, chodzi o wcelowywanie sie przez niego i pozniejsze prefire, kiedy juz ma low hp 
3;48 nagle jest pewien, ze enemy wyjdzie z dolu
4;00 1/4 predkosc - celownik nienaturalie sie rusza + widac, ze klika "a" oraz "d" a gdy enemy wychyla to sie zatrzymuje ( wiadomo, mniejszy recoil )
4;25
5;13 leci celownikiem za enemy, beka
6;20 znowu 
6;54 znowu 
7;48 xd generalnie gdy enemy jest na rampie to nie spradza dolu, a gdy enemy jest na dole to tylko przez moment patrzy na rampe
8;20 wyczekuje typa z dolu 
8;40 celownikiem leci za enemy
9;20 to samo 
10;15 again
13;49 po modelu karcoka po czym wspanialy 1tap 
14;19 a tutaj za mna celownikiem łazi
15;10 znowu celownikiem przez sciane za mna leci XD
15;40 za modelem
16;40 x d <<
17;30 tutaj co mi postrzelal
18;20 robi prefire w typa
18;53 XDdDDDDd za modelem
19;20 za modelem
19;50 again
20;18 again

https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210726-231411-776570467-am_redline_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

0;40 widac, ze bardziej skupia sie na prawej stronie1;13 wcelowany w idealne miejsce

1;28 niby mogl sprawdzic

2;10 znowu to samo wcelowanie sie, jakby byl pewny

2;35 o np. teraz patrzy z poczatku tylko w lewa strone, liczac na peak enemy
3;26
4;45 za modelem leci
5;20

Typowy 16letni chłopczyk z goldem i cheatami. UBT - jeżeli będziecie mieli wątpliwości, to mogę podesłać jeszcze jedno demko dla pewności, choć myślę, że będzie to zbędne.

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

0:23 - Zwykły prefire nic nadzwyczajnego.

1:33 - Da się tą akcje wytłumaczyć, po prostu szybki refleks.

2:20 - Co do tej akcji można mieć już lekkie podejrzenia, zbyt perfekcyjne wcelowania.

3:48 - Ta akcja pomimo iż dziwna, nie dowodzi żadnemu wspomaganiu się.

4:00 - Nic podejrzanego nie widać.

4:25 - Normalny one-tap.

5:13 - Tutaj duże podejrzenia, zbyt dużo wiedziałeś w tym momencie.

6:20 - Tutaj czysto.

6:54 - Duże podejrzenia.

7:48 - Te piknięcia imo troszkę spalone.

8:20 - To nie jest oznaka czitowania.

8:40 - Tutaj można mieć kolejne podejrzenia.

9:20 - Czysto.

10:15 - Czysto.

13:49 - O ty chamie, a ja Ci zaufałem przy challenge 😆 - Akcja spalona po celowaniu przez ściany

14:19 - Również akcja podejrzana.

15:10 - No nie.... Akcja również spalona.

15:40 - Czysto.

16:40 - Masz w czterech literach inne pozycje - Zawsze wychodzisz w daną miejscówkę idealnie - Spalone.

17:30 - Znowu celowanie w model - Spalone.

18:20 - Znowu spalone (Nie podpieram się lagiem demka już tutaj)

18:53 - Spalone, mimo to dostajesz w dziurę.

19:20 - Zauważyłem to już na innych akcjach, prawie w 90% jak widzisz na "WH" gracza na dole, to nie patrzysz góry, symulujesz ją i efekt proporcjonalny do zachowań na górze (Odwrotnie).

19:50 - Czysto.

20:18 - Tu nie mam nic =

Po pierwszym demku uznałem, że dużo było przypadków i błędów w nagraniu GOTV, ale nikt nie zrobi ze mnie barana patrząc na drugie demko.

Zaczynając oglądać demko byłem przekonany, że będzie ono również czyste, albo będzie posiadać za mało dowodów świadczących o wspomaganiu się czymś nielegalnym (WH, TriggerBot), natomiast w tym demku zniwelowałeś nie tylko moje domysły na ten temat, ale również odkryłeś się z innej strony, mianowicie.....

80% akcji oglądałem dosłownie 3x, każdą część poświęciłem specjalnie innej sekwencji:

1. Oglądając za pierwszym razem oczywiści wziąłem najpierw pod lupę rozpiskę @ Nuway  i większość z tych akcji była faktycznie uzasadniona i obszernie pokazana w samej grze.

2. Zwróciłem uwagę na twój movment poruszania się i pickowania i był on na 25 akcji aż 22 trafiony, co nam daje aż 88% skuteczności, co jest liczbą bardzo podejrzaną.

3. Kluczowy moment to moment twojego celowania i jego dokładności, nie jest normalne to, że ktoś wchodzi na praktycznie każdą arenę i deklasuje rywali pod względem "wiedzy" o ich pozycji. Nie wiem czy masz również takie szczęście w wygranej totka, ale tutaj nie uwierzę w takie szczęście a już tym bardziej w przypadek. 

Kryjesz się i to widać doskonale, pierwsze demko pozostawiało dużo do namysłów z racji na miejscowe lagi demka i jego niestabilność. Tutaj widzimy czarno na białym jak można się efektywnie chować.

Oczywiście demko spalone i wylatujesz z serwera. 

Od mojej decyzji nie ma już odwołania.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.