Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: CIEŚLAK
Imię: Michał
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/CIEŚLAK/145.239.237.170:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Byłem wcześniej administratorem przez pare miesięcy na serwerze 1v1 tej serwerowni jak jeszczy były dwie areny. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7-8/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: w tygodniu moge od 3 do 5 godzin dziennie.
Dlaczego Ty?: Byłem administratorem na tej serwerowni na serwerze 1v1 #2. Zostałem pozbawiony administratora ze względów na przyczyny zdrowotne i techniczne. Nie małem żadnych ostrzeżeń ani upomnień w zakresie administratora. Posiadam nowe konto ponieważ moje poprzednie zostało skradzione. Byłem znany pod nickiem Majkel lub DeXu. Mogę jako potwierdzenie dać osobe która to potwierdzi i była opiekuem na tym serwerze.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199168788156/  /  snap theliteofyou
SID: STEAM_0:0:604261214

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

na nie

gt (tyle wystarczy), a tak to +wiek i doświadczenie. Nadrób czas na serwerze

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Jestem na małe TAK :

- GM

+SM

+Dlaczego ty 

+Doświadczenie

+Wiek 

+Brak problemów 

Ogólnie wszystko jest okej  tylko masz za mało godzin 

Pozdrawiam :za:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Ja osobiście na nie

+wiek

+SM

-GT 

nabij troche godzin i spróbuj jeszcze raz :>

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na Nie
+Wiek 
+SM 
-GT 

Osobiście nie widziałam Cię  na serwerze.Nadrób godzinki i spróbuj jeszcze raz.Pozdrawiam :hi:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+ GT

+ SM

+ Doświadczenie 

+ Był adminem już na tych arenkach

+ Wiek

+ Dlaczego ja

beka z tych -GT bo chłop kilka tysięcy na gt miał wbite na starym koncie a na tym ma problemy i mu liczyć nie chce xD

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na tak!

+dlaczego ty

+sm
+/-gt 

wiem że masz wysoką rangę na arenach więc pewnie masz wyrobione te 25 godzin które trzeba na admina tylko że na innym nicku :D

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na TAK
+ Wiek
+ SM
+ Doświadczenie
+ Dlaczego ty

Mam nadzieję, że się dostaniesz! :pepelove:

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.