Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Rajban Katujemy.eu

Nick admina banującego: KOCIAMBER

Data/Mapa: 0:01 | 25/07/2021

SteamID: STEAM_1:1:615942906

Serwer (mod):  Arena 1vs1                         

Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że gram sobie wszystko jest git itp, a tu nagle przychodzi KOCIAMBER pograć, zabiłem go raz po czym powiedział, że wychodzi z serwera, bo nie chce mu się grać. Wiedziałem, że ściemnia, bo dużo na mnie było reportów, że jestem odpalony itp... Wpisałem komendę ,,/chal'' żeby sprawdzić czy kłamał, że wychodzi z serwera, okazało się że nie wyszedł z serwera tylko spectował mnie, ale to już mniejsza. Po jakiś 3 rundach pokazuję mi się z lewej strony monitora wiadomość ,,ojj rajban :3'' po czym dostaję od razu od administratora bana. KOCIAMBER pokaż mi jakikolwiek dowód na to, że byłem odpalony, co robiłem takiego złego lub dziwnego? Zabiłem ciebie to od razu, że odpalony pamiętaj nie każdy jest słabszy od ciebie. Grałem na serwerze 3 dni lub może 2 dni. Była masa administratorów, którzy mnie sprawdzali po 5 razy dziennie i powiedzieli mi, że po prostu jestem dobry i tyle, a ty nagle sobie przychodzisz na serwer na 5 min i od razu uważasz, że jestem odpalony. Mam na myśli takich administratorów jak: hera, Pan Pukawka, Awake (jeżeli ma admina), Nuway, Kades. Nawet sam Karcok wchodził na serwer gadałem sobie z nim na chill i jakoś on nie mówił i nie stwierdził, że jestem odpalony, a ty to stwierdziłeś w ciągu 5 min. Jeżeli masz jakiś dowód lub cokolwiek na mnie to proszę mi to pokazać. Nie chcę, żebyś dostał degrada czy coś innego, ale no tak się nie robi, że ty stwierdzasz, że jestem odpalony w ciągu 5 min. To na tyle. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką:)

• Przykro mi 1
Opublikowano

13 godzin temu, Rajban napisał:

Jeżeli masz jakiś dowód lub cokolwiek na mnie to proszę mi to pokazać.

Proszę bardzo:

1:11 - rewolwer to już "ładowałeś" jak chłop za ścianą był 
2:58 - schowałeś sie i juz celownik ci leciał w prawą strone bo wiedziałeś że przechodzi w prawo. Cała ta runda to wgl kabaret w twoim wykonaniu.
4:52 - tutaj chyba nie muszę komentować... na 0,5 idealnie widać twój lefreks chudego byka
7:32 - to samo lefreks chudego byka
8:00 - to samo 
po 8:00 sobie przewinąłem bo mi sie nie chciało już oglądać
13:29 - może lucky ale po tym co widziałem wcześniej znowu odpał
13:46 - lefreks chudego byka
18:05 - no tu już wgl. XD z ciebie po tej akcji własnie dostałeś bana bo to 100% odpał na 0.5 nawet nie trzeba tego puszczać :D

13 godzin temu, Rajban napisał:

ale no tak się nie robi, że ty stwierdzasz, że jestem odpalony w ciągu 5 min.

Oczywiście że tak się robi :>

LINK DO DEMKA:

https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20210724-234221-2020706476-am_nuke2018_v2_KAT_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

Tak więc Rajban no cusz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

1:11 - Faktycznie tutaj ładujesz rewoler kiedy kolega nawet jeszcze się nie wystawił

2:58 - Kolejna akcja obvious gdzie podążasz za przeciwnikiem

4:52 - Kolejna spalona akcja

7:32 - To samo co up = Do bana

8:00 - Możemy zalioczyć jako przypadek, ale też nie koniecznie = Również spalona

13:29 - Zwykły prefire, tutaj nie ma nic dziwnego

13:46 - To samo co up = Spalone

18:05 - To samo co up = prefire.

Demko w 90% odpalone więc w teorii gracz powinien otrzymać perma ;)

Natomiast musimy tutaj wziąć pod uwagę bardzo ważny czynnik jaki jest podczas gry 128tick.

Gra na takim tick jest mega płynna i bardzo dokładna, natomiast samo demko GOTV jest bardzo zlagowane. 

Oglądanie demka z serwera 128tick czasami mija się z celem z powodu takich sytuacji, generalnie postanowiliśmy wspólnie z UBT przeanalizować całe demko oraz innych graczy, na demku możemy ujrzeć masę przeskoków/teleportacji graczy o pół, a nawet metr w prawo/lewo. Również momenty kiedy ty @ Rajban  dajesz komuś banie "Przez skrzynie" w scanie nic nie wykazuj, po czym rundę po, to ktoś tobie daje pysk, a z jego perspektywy "Ty byłeś schowany", także nie możemy się podpierać tym, że faktycznie wszystkie akcje był spalone, tylko musimy wziąć pod uwagę ewentualne lagi, czy błędy demka, a tych na tej mapie było dosyć dużo.

Podsumowując otrzymujesz UB z niecodziennych przyczyn.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.