Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: |N'A|

Imię: Kacper

Staż na serwerze: Około tydzień.

Doświadczenie: Jeśli chodzi o bycie adminem to dosyć spore, kiedyś znałem wszystkie komendy, teraz się te najmniej ważne zapomniało, ale najważniejsze się na zawsze zapamięta. Natomiast jak mówimy o zwykłym graniu - gram w CS'a jakieś 6 lat.

Znajomość AMX [0/8]: W tej skali 5-6/8, jeśli wykluczamy pluginy to 8-9/10 (nie umiem ich pisać)

Czy byłeś/byłaś już adminem?: Tak, dziesiątki razy na kilku serwerowniach.

​Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu 2-3 godziny, w weekend do 7-8.

Dlaczego Ty?: Mam dobry kontakt z graczami i do tej pory spotkałem tylko 2 adminów - Świętego (który teraz zmienił nick) oraz drugiego, którego niestety nie mogę sobie przypomnieć nicku. Mam dużo wolnego czasu, mogę pomóc w ogarnianiu serwera.

Kontakt: Forum, GG.

STEAM: nekra  [STEAM_0:0:104568814]

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście.

Akceptujesz regulamin serwera?: Jak najbardziej.

PS. Przepraszam, że konto jest tak jakby "dla podania", ale wydaje mi się, że teraz lepiej jest ogarnąć i uchronić serwer przed cheaterami, niż siedzieć na forum. Nadrobię to w wolnym czasie, ponieważ lubie siedzieć na forach. Pierwszy raz w moim życiu zdarzyło się, że składam podanie z taką aktywnością na forum, za co przepraszam.
PS2. Nie jestem nerwowy jeśli chodzi o gry, tylko dzisiaj się zdenerwowałem, gdy 3 osoby biegały z softem (podczas jak ja grałem z niewidką), więc jak ktoś to zauważył to niech nie myśli, że jestem nadpobudliwy.

Co do wymagań - spełniam wszystkie oprócz jednego. Niestety, ale nie jestem na forum 14 dni - jestem od 2, ale na serwerze około tydzień. Zawsze zapominałem się zarejestrować, ale w końcu chciałem kupić premium, więc rejestracja była niezbędna. 

I przyznam się bez bicia - nie mam 20 godzin przegranych na serwerze, mam chyba 17-18, więc kilku mi brakuje. Mimo tego mam nadzieję, że podanie nie zostanie rozpatrzone bardzo źle. :)

Opublikowano

Szczerze .. to jednak to forum to jest podstawa. Jestem Neutral.

-Forum

+Wiek

+Aktywność na serwerze.

-Staż na serwie(godziny)

Opublikowano

Wymagania to wymagania, a więc

-brak godzin na serwie

-konto pod podanie- niestety

-staż na serwie tydzien

Posiedź z nami pograj a na admina przyjdzie czas

Opublikowano

Twój SID ma 9 cyfer, więc nie jest to Steam tylko zwyczajne konto, a ty grasz na NSie :) Gdyby nie to byłbym na tak, bo podanie jest bardzo czytelne, przejrzyste i widać Twoje starania. Na wymagania takie jak posty czy staż na forum można przymknąć oko, ale Steam to raczej mus. Także jestem na nie.

@DiaXos

Skoro tak to widocznie wynika to z jego niedopatrzenia. Jeśli to prawda, zmieniam zdanie na tak :)

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.