Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

System gier - Arena 1v1  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co zostaje na serwerze?

• Ruletka
      3
    • Jackpot
      8

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Od ładnych tygodni trwa mocna debata o to, czy zachować ruletkę, czy podmienić ją z powrotem na jackpota.

W tej ankiecie udział może wziąć każdy.

Ruletka - Można obstawić: Czerwone (2x), Czarne (2x) lub Zielone (14x). W zależności od tego co obstawimy, mnożnik odpowiada wygranej. (W przypadku wygrania ruletki na ankiecie, na pewno jej aktualne widełki (Max 3000 kredytów) zostaną zwiększone.

Jackpot - Można obstawić poszczególne kategorię: Niskie stawki, Średnie stawki, Wysokie stawki. W zależności od tego ile ludzi wejdzie w daną stawkę z daną pulą. Osoba która zostanie wylosowana z jackpota wygrywa. Jak to w każdym Jackpocie bywa tak i tutaj, osoba która będzie miała większy wkład własny w pulę, będzie mieć większe szanse na zgarnięcie jej.

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej będzie zostawić ruletkę ponieważ, z jackpotem jest tak że raz ktoś wejdzie a raz nie, a na takiej ruletce można się samemu pobawić albo nawet i zarobić.

Dając na mój przykład, jak kiedyś grałem na ruletce to z 5000 zrobiłem 60000.

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie co będzie to już zadecyduje administracja.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.