Bleteczka Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Piętro wyżej jest tylko 1/1 5/5 dlatego piszę tu w propozycjach dla sieci. Mianowicie turniej 3/3, dlaczego teamy 3 osobowe? Według mnie nie mamy aż tyle osób aby zorganizować po pięciu. Każdy chętny by się zgłosił , oczywiście ONLY steam. Zrobilibyśmy LOSOWANE teamy i rozpisali turniej ;). Na nagrody każdy team skladał by się załóżmy po 2zl ;). Nagrody nie tylko typu sklepik Katujemy ale coś bardziej "poważnego" tj. key itp. Więcej informacji trzeba by było omówić i opracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 W sumie to jest dobry pomysł, bym sobie zagrał :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Po częsci, z czyjąś współpracą na pewno mógłbym pomóc w organizacji :). Teamy 3/3 myślę że nie ma co kombinować 5/5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Co do nagród to się zgodzę by wypadało je zmienić bo ciągłe wpln w sklepikach już ludzi nie przyciągną. A jeśli chodzi o ilość graczy w teamie to jest mi obojętne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 A ja w sumie bym sobie zagrał więc jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Myślę, że turnieje to nie jest na razie priorytet. Dlatego jest mi to obojętne. Jestem neutralny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 @Englo jak nie teraz to kiedy ;) ? Właśnie przez takie eventy na sieciach jest "zgranie" nie tylko administracji ale wszystkich graczy. Sieć przez to nabiera charakteru a przez odpowiednie nagrody graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Moim zdaniem turniejów i konkursów od początku sieci było już sporo, a administracja ma jeszcze coś w zanadrzu i pewnie na dniach się dowiemy co to. Warto byłoby z tym poczekać, nie wszystko naraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jeżeli zbierze się odpowiednia ilość graczy sam wezmę udział, ale lepiej będzie jak każdy dobierze sobie sam 3 osoby do teamu bo inaczej będzie to troszkę bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Trochę sporo pieniędzy trzeba by było wydać na keye do CS:GO - bo 1.6 to już grosze, a skoro turniej only STEAM, to myślę, że w grę wchodzi tylko key do Global Offensive. Dla team'u trzyosobowego to ok. 70/80zł. Chyba, że znajdzie się sponsor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jestem na tak, co do nagrody można przemyśleć Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Też bym sobie zagrał, o ile ktoś byt chciał mnei w druzynie :( Jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jak dla mnie 3on3 odpada, jedyną dobrą sprawą byłby turniej 1on1. Z resztą Dudnes już mówił, że niebawem on będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Neutral ponieważ z mojego doświadczenia wiem że ciężko jest ogarnąć 6 osób o tej samej porze do rozgrywki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 1. Nagrody , tak jest trzeba by było znaleść sponsora lub składeczka graczy. 2. 5/5 , 1/1 według mnie nie ma sensu. Chodzi głównie o zapoznanie się ludzi. Ts3 przez to również odżyje. 3. Losowe osoby dlatego żeby były jakieś szansy. 4. Myślę że problemu nie będzie, każdy team miałby 3 szanse przełożenia godzin. Po wykorzystaniu były by po prostu przegrywane. Oczywiscie regulamin i zasady trzeba by było omówic 5. Co do konkursów i takich organizacji według mnie nigdy za wiele, a widzę że co niektórzy lubią sobie po narzekać. 6.Patrząc na posty jest sporo chętnych, także dobrze się zapowiada. Czekam na kolejne posty i dyskusje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Ostatecznie czekam na decyzję chętni są, potrzeba 2-3 osób do DOBREGO zorganizowania rozgrywki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts