Jump to content
Real Photos 2023 ×
Bleteczka

Turniej

Recommended Posts

Piętro wyżej jest tylko 1/1 5/5 dlatego piszę tu w propozycjach dla sieci. Mianowicie turniej 3/3, dlaczego teamy 3 osobowe?  Według mnie nie mamy aż tyle osób aby zorganizować po pięciu. Każdy chętny by się zgłosił , oczywiście ONLY steam. Zrobilibyśmy  LOSOWANE teamy i rozpisali turniej ;). Na nagrody każdy team skladał by się załóżmy po 2zl ;). Nagrody nie tylko typu sklepik Katujemy ale coś bardziej "poważnego" tj. key itp. Więcej informacji trzeba by było omówić i opracować. 

Co do nagród to się zgodzę by wypadało je zmienić bo ciągłe wpln w sklepikach już ludzi nie przyciągną. A jeśli chodzi o ilość graczy w teamie to jest mi obojętne.

@Englo jak nie teraz to kiedy ;) ? Właśnie przez takie eventy na sieciach jest "zgranie" nie tylko administracji ale wszystkich graczy. Sieć przez to nabiera charakteru a przez odpowiednie nagrody graczy.

Moim zdaniem turniejów i konkursów od początku sieci było już sporo, a administracja ma jeszcze coś w zanadrzu i pewnie na dniach się dowiemy co to. Warto byłoby z tym poczekać, nie wszystko naraz.

Jeżeli zbierze się odpowiednia ilość graczy sam wezmę udział, ale lepiej będzie jak każdy dobierze sobie sam 3 osoby do teamu bo  inaczej będzie to troszkę bez sensu

Trochę sporo pieniędzy trzeba by było wydać na keye do CS:GO - bo 1.6 to już grosze, a skoro turniej only STEAM, to myślę, że w grę wchodzi tylko key do Global Offensive. Dla team'u trzyosobowego to ok. 70/80zł. Chyba, że znajdzie się sponsor. 

1. Nagrody , tak jest trzeba by było znaleść sponsora lub składeczka graczy.

2. 5/5 , 1/1 według mnie nie ma sensu. Chodzi głównie o zapoznanie się ludzi. Ts3 przez to również odżyje.

3. Losowe osoby dlatego żeby były jakieś szansy.

4. Myślę że problemu nie będzie, każdy team miałby 3 szanse przełożenia godzin. Po wykorzystaniu były by po prostu przegrywane. Oczywiscie regulamin i zasady trzeba by było omówic

5. Co do konkursów i takich organizacji według mnie nigdy za wiele, a widzę że co niektórzy lubią sobie po narzekać.

6.Patrząc na posty jest sporo chętnych, także dobrze się zapowiada.

Czekam na kolejne posty i dyskusje :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.