Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Japułko #YēbãčMåñèy'â
Nick oskarżonego: XanaX
SteamID oskarżonego: 945678945776894
Data i godzina: 19.07.2021
Mapa: de_mirage 
Opis sytuacji: Wcześniej zbanował mnie rzemcio, a po ciężkim dniu xanax do mnie pisze żebym wszedł na serwer mówiąc cytuje. ''Muszę ci coś pokazać'' po czym mnie zbanował. Zmarnował mój czas, zrujnował mi humor, jednoczesnie wysmiewając mnie że mnie zbanował i że mam perma. 
Dowody (link do demka lub SS): https://57.gotv.pro/srv68703/auto-20210719-2155-de_mirage.dem.zip

Opublikowano
Teraz, XanaXV9 napisał:

Odwołując się do skargi ban był słuszny, ponieważ każesz innym dodawac do nicku Yebacmaneya plus twoje zachowanie juz od dłuzszego czasu jest naganne. Dostałeś już bardzo dużo mutów, gagów i banów a twoje zachowanie się nie zmienia. Tutaj jest grupa która powstała przez ciebie i twojego prawdopodobnie znajomego, a zarazem osoby, które namawiałes, żeby dodawały sobie to do nicku.

image.png

image.png

image.png

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ XanaXV9  można znać powód bana?  image.thumb.png.8f01ad6d2c91b60b995c900903b5e141.png

PS chcecie coś dodać to edytujcie posta którego już napisaliście, oddzielcie jakąś linią i będzie porządek. 

#edit 1

Nawet nie pobieram dema. Ostatnio jak chciałeś admina, mówiłem że nie możesz być taki zaczepny. Dlaczego nie możesz se po prostu grać. Następne bany będą dłuższe. Bana zmieniłem na miesiąc. Pozdrawiam. 

9 banów

+

58 blokad czatu. 

Skarga odrzucona.

• Lubię to! 2
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.