Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Twoje id nick#1234: Rusek#8655

Ile czasu możesz poświęcić na discord: Trudno powiedzieć, ale zawsze mam odpalony więc jak coś się dzieje to zerkam.

Parę słów o sobie: Witam, mam na imię Adam, mam 17 lat, uczęszczam do szkoły zawodowej na kierunku operator obrabiarek CNC, lubię w wolnym czasie posiedzieć z kolegami na dworze, pograć w piłkę albo po prostu się przejść. Jestem kulturalną, miłą jak i sympatyczną osobą która jest zawsze chętna pomocy.

Dlaczego właśnie Ty?: Odkąd wróciłem na waszą sieć jestem chętny pomocy, jestem aktywną osobą jak chodzi o fora a jak dostaje szanse o admina oddaje całego siebie w tą sprawę, chciałbym być adminem ds, żeby pilnować porządku na kanałach jak i pomagać innym ludziom jak by jej potrzebowali. 

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Miałem kilka razy swoje małe ds i byłem kilka razy moderatorem takiego, nie mam słabego doświadczenia ale też i najlepszego, jestem taki pomiędzy, ale człowiek uczy się całe życie i wiem że dałbym sobie radę.

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

a wiec tak:

+doświadczenie

+wiek

-aktywność na discordzie kuleje bo jakoś nigdy cię nie widziałem na discordzie 

a wiec jestem ZA OKRESEM PRÓBNYM

EDIT: Zapomniałeś chyba o czymś o kontakcie😁

Edytowane przez Guziczek
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Mogę zaryzykować stwierdzeniem, że 95% forum Cię nie zna.

To samo tyczy się discorda.

Pojawiłeś się po kolosalnie długiej przerwie, jesteś aktywny ledwo od dwóch dni i już składasz podanie?

Ja osobiście również, ponieważ jak byłeś aktywny to tylko i wyłącznie w działach JB.

Składanie podanie dzień po ponad dwuletniej przerwie mija się kompletnie z celem i bylibyśmy nie fair w stosunku do osób które się naprawdę starają o takie stanowiska.

Posiedź z nami troszkę i przede wszystkim daj się poznać ludziom, wtedy nie widzę żadnego problemu, aby coś podziałać.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.