Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

Tak. Kiedyś poznałam jedną laskę dawno temu na jednym portalu, i nie mogła zrozumieć że nie chcę z nią kontaktu, to zakładała multi konta i pisała z innych nicków. Strasznie męczące to było. Łatwo rozpoznać czyjś styl pisania/bycia. A co uważam o takich osobach, hmm ciężkie w sumie pytanie.. bo nie lubię nikogo obrażać i staram się zawsze zrozumieć drugą osobę, ale takie natarczywe 'nękanie' kogoś.. hmm myślę że komuś może brakować uwagi.. jest smutny, zdołowany i na siłę czegoś szuka.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie doświadczyłem, w Internecie jak i w życiu trzeba mieć dystans do niektórych rzeczy i trzeba umieć się zachować. 

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Nie doświadczyłem ale uważam, że osoby które to robią to mają ostry problem ze sobą.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

W internecie chyba nie, w życiu realnym tak. Takie osoby mają problemy emocjonalne ora zazwyczaj nie mogą zaakceptować odrzucenia. Jest to zakorzenione dużo głębiej i rzadko bierze się tak po prostu z niczego. Takie osoby najczęściej mają niskie poczucie wartości i w przeszłości doświadczyły wielu sytuacji, które ukształtowały charakter i zdolność do niektórych zachowań. Wymagają oczywiście tak samo pomocy, bo krzywdzą tym siebie oraz osobę, którą prześladują.

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Nie doświadczyłem, jednak po prostu jeżeli ktoś ma na takie coś czas to znaczy że jest totalnym przegrywem dlatego prześladuje innych w internecie bo w prawdziwym życiu jeszcze dostał by wpie***l 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak doświadczyłam. Według mnie takie osoby mają problemy psychiczne bardziej niż nam się wydaje.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tak. Poznałem jedną z tych osób na innej sieci. Co jeszcze zabawniejsze jest jej właścicielem. Dla mnie tacy ludzie są co najwyżej ściekiem.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie doświadczyłem, ale trzeba mieć dystans do pewnych spraw i po prostu nie reagować na to. W internecie nikt nie jest anonimowy, a tacy ludzie najczęściej to typowe chorągiewy co mają wyj*bane ego i warto o tym pamiętać. 😉

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Szczerze, to nie wiem. Straszył mnie ktoś z neta, że przyjedzie do mnie z paczką, ale chyba paczką szlugów w kieszeni ;x
Dostałem kiedyś meila, że mam ileś tam wpłacić dla kogoś, albo coś mojego wycieknie. Oczywiście olałem, bo wiadome, że to jakiś spam bot. Straszna szkoda, że istnieją tacy ludzie, co prześladują innych w internecie, jak i zarówno w realnym życiu. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.