Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Piotr

Staż na forum : Grobo ponad 15 dni

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 4 do 6h

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9

Dlaczego ty? : Mialem zaszczyt nie raz pelnic ta funkcje i byli użytkownicy zadowoleni. Staram sie pomagać jak tylko potrafię, nie odtracam kogoś jak z czymś mam też problem tylko staram sie go rozwikłać, aby było wszystko jasne dla danego Gracza. Jestem mily, sympatyczny nie robiacy żadnych zadym z byle czego a jak jest klotnia staram sie ogarnac i doprowadzic do istniejacej atmosfery przed klutnia. Mysle ze dajac mi szanse na Admina i co wam tam obiecalem , wywiazalem sie z tego i jestescie zadowoleni jak i nie macie sobie za zle ze daliscie ta szanse. Jezeli dacie mi teraz szanse zobaczycie ze potrafie wywiazac sie z czegos co mi ofiarowano.

Znajomość IPB [0/10] : 8

Sorki ze dalej nie ma np, ą czy ę ale klawiatura mi padla :c

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam -=byku=-

Edit. Aktywnosc przez ostatnie 3tyg mala bo pisalem ze ylem w szpitalu po wypadku ;) a teraz siedze w domu tylko na cwiczenia jezdze .... A zalezec mi zalezy ;)

Opublikowano

2 dni online na forum w ciągu niespełna 2 miesięcy to kiepski wynik. Postaraj się bardziej, popróbuj na drobniejszych stanowiskach związanych z forum i poświęć na to więcej czasu, a w przyszłości nie będę miał wątpliwości co do Twoich podań. Tymczasem jestem na nie.

Opublikowano

Podejmując temat aktywności, wiecie nie można powiedzieć ze chłopak nic nie robi. Jest aktywny i to nie podlega wątpliwości. Mój głos jest na nie tylko dlatego, że już  jest dużo osób pełniących tą funkcję i wydaje mi się, że sobie radzą. Forum nie jest jeszcze "doskonale" rozwięte aby była na nim jeszcze jedna pozycja moderatora w związku z tym można by było zmienić na OFF - ale to jest tylko moja decyzja :).

[wiek, znajomość obsługi, dobrze napisane podanie, sporo czasu na forum dziennie] - wszystko jest na + ale zgodnie z powyższym, nie. 

Opublikowano

jestem na nie

- słaba aktywność mam konto także od 20 stycznia a tych dni online mam 19

- w tej rekrutacji są lepsi kandydaci

- słabe zaangażowanie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byku szanuję Cię, ale za mała aktywność, co wszystko burzy. Moim zdaniem rangę moderatora musi mieć ktoś, kto będzie dużo czasu spędzał na forum i kto dużo zaangażowania włożył w życie sieci. Aktualnie na nie, ale następnym razem może być lepiej  B)

• Właściciel
Opublikowano

Nic z tego nie wyjdzie, przykro mi.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.