Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Podanie na Moderatora by Ojciec R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Mateusz
Staż na forum : od 13.11.2014
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 4/5h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7-8 
Dlaczego ty? : Jak już każdy zauważył sieć rozwija się w zaskakująco szybkim tempie, a więc myślę że mogę się przydać oraz pomóc obecnym osobom z rangą Moderatora w utrzymaniu porządku oraz ładu na forum. Obejmuję obecnie stanowisko Opiekuna oraz Admina Only DD2, mam nadzieję że nikt nie może mi zarzucić zaniedbywania oraz nie rzetelności odnośnie obecnych obowiązków. A co z tym idzie chyba przez ten okres czasu jaki spędziłem z wami, wykazałem się odpowiedzialnością oraz roztropnością w podejmowanych decyzjach. 
Znajomość IPB [0/10] : 5-6 Rozumiem że ten zakres jest mały, lecz czego nie potrafię mogę się nauczyć lub poprosić o pomoc doświadczonych kolegów. 

Oddaję to podanie do waszej oceny moi drodzy. Pozdrawiam Ojciec R. :D 

Opublikowano

Co tu dużo mówić, wielkie tak!

Jesteś z nami bardzo długo, bo aż od listopada. Dosyć spora aktywność to twój wielki plus, do tego masz bardzo dobry kontakt z użytkownikami co jest bardzo dużym plusem jak na osobę startująca na moderatora. Widać również spore zaangażowanie w życie sieci, przez co mi się wydaję że nie ma obecnie na forum lepszego kandydata. Powodzenia mistrzu! :3

Opublikowano

Jasne że na Tak !! Rydzu ogarnia bardzo dużo spraw, jest wytrwały i konsekwentny w tym co robi! 

IPB może nie za dużo, ale szybko się nauczy, wierzę w to :> 

Opublikowano

Jasne, jestem na Tak

+ Jesteś bardzo ogarniętą osobą

+ Pomocny

+ Wymagania

+ Staż

+ Wiek

Powodzenia ;)

Dodam że :

+doświadczony

+pełni u nas już kilka innych funkcji i nie ma z nim problemów, co moim zdaniem przeważa na jego stronę :) 

TAK

Opublikowano

Nie było mnie tu długo, dlatego co do Twojej osoby nie mogę wypowiedzieć się obszernie, ale myślę, że śmiało mogę napisać to co wywnioskowałem po przeczytaniu tego podania.

Nie ulega wątpliwości, że masz łeb na karku. Może i nie tyle co wiek świadczy o Twojej odpowiedzialności, co brak skarg na Ciebie. Rzetelnie wykonujesz swoją dotychczasową pracę. Pora na awans :) Jeżeli czegoś nie będziesz wiedział nt. IPB zawsze możesz wysłać mi PW - odpiszę na pewno.

A co dalej to kto wie, może pójdziesz śladami drugiego Ojca na tym forum :D

Opublikowano

Ogromne w uj Tak Mistrzu

+ Sam cię namówiłem

+ Aktwność

+ Staż

+ Wiek

+ Odpowiedzialość

+ Świetne wykonywanie swoich obowiązków

+ Dogadywanie się z administracją

Nie ma osoby lepszej an te stanowisko i myślę ze to tylko formalność aby twoje podanie zostało przyjęte, jeśli bedziesz miał problem z IPB pisz śmiało

• Legenda
Opublikowano

Oczywiste, że tak. 

Jesteś najbardziej odpowiednią osobą na to stanowisko. Wiek jest odpowiedni, dobry kontakt z userami i oczywiście aktywność. 

Opublikowano

Brawo Mateusz ! W końcu ktoś się poważnie postarał przy podaniu ;) . Oczywiście jestem na tak ;

-troszkę już tu jestes

-Spora aktywność, prawdziwy Kat ;) 

Opublikowano

Jestem na tak :

+ ogarniety

+dobrze wykonywujacy swoja prace

+wiek

+staz

Opublikowano

Dba o serwer to na pewno będzie też dbał o forum :)

Stara się być wyrozumiały i troszkę pobłażliwy ale to dobrze :P Nie zawsze trzeba być ostrym jak brzytwa.

Doświadczenie mówi samo za siebie

TAK

Opublikowano

Nie ma nad czym myśleć, wszyscy chcą Twojego awansu, chcę i ja. 

Podanie przyjęte. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.