Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Magic Noob 
Nick oskarżonego: _eskii
SID oskarżonego: STEAM_1:0:98883997

Data i czas zdarzenia: 21:25
Przebieg sytuacji: No to wyglądało tak, że mój przeciwnik sobie skracał mape, a kiedy nawet nie było jak wykonać celi map, pisał "cele mapy". Za którymś razem jak skrócił, zbluźniłem do niego, nie mówiąc tego w jego stronę, lecz do mojej drużyny, nie mając na celu obrażenia go. Dostałem po tym mute na 1h. Po lekkiej dyskusji na chacie zostałem wyrzucony z serwera, a treść kicka wyglądała tak: " Disconnect: "Nie umiesz uzywac mikro to nie bedziesz go uzywac". " Po prośbie z mojej strony do administratora o dokładny powód mute, zostałem 2 razy olany, za 3 razem, kiedy zarzuciłem temat złożenia skargi, dostałem informację, abym odezwał się tutaj, informację z jego strony w taki sposób, na jaki nie wypadałoby dostać informacji od administratora.
Dowody: W.w. powód kicka oraz niżej podany link do mute.

https://sb.katujemy.eu/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:98883997&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Nie widzę nigdzie opcji edycji postu, więc dodam tutaj, że wyżej oskarżony administrator postąpił niezgodnie z regulaminem, od razu wręczając mi 1h mute, nie upominając mnie bądź kickując z serwera,
3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)

Opublikowano

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1622314863-1622317268.zip

23:39-"No ty kurwa pajacu jebany" + prowokacje na czacie, jeżeli to nie miało być obraźliwe to coś ci nie wyszło.

Nie będę tolerował takiego zachowania.

Kicka dostałeś ponieważ nie docierało nic do ciebie.

Gracz ten dostał już mute od innego administratora również za kulturę więc o czymś to świadczy.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Sprawdzę max do 24h i dam werdykt.

// EDIT

Skarga nie słuszna, admin zachował się adekwatnie do sytuacji. Przypomnę tylko, że Administracja w wyjątkowych sytuacjach nie musi się stosować do długości kar jakie ujęte są w regulaminie, to jest tylko wyznacznik.

• Lubię to! 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.