Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Jaszpol
Nick oskarżonego:Tomek i zabojca12

IP lub SID oskarżonego:Tomka macie zabpojcy nie macie

Przebieg sytuacji:Byl kd. Zostalem sam na sam z jakims typkiem.Na poczatku rundy tomek i zabojca jezdzili samochodem a w regulaminie jest napisane ze jest zakaz jezdzenia na zabawach pojazdami.To po 1 po 2 jak zostalem sam na sam tomek i zabojca wjechali z swiadomoscia we mnie po czym zginolem.Pisalem na czacie zeby dali fd albo duszka ale wszyscy sie smiali i nic nie dostalem...Naprawde fajny serwer i opiekun co ma gdzies regulamin

Dowody:BRAK ale kazdy co jst na serwerze potwierdzi

Opublikowano

Boże człowieku pierwsze 2 zdania potwierdzam. Kolejne to już nie miej pretensji do mnie tylko to był czysty przypadek. Ja jechałem sobie samochodem i nagle zabójca zabrał mi prowadzenie samochodem a ja powiedziałem ,,Dawaj za jaszpolem,, on zjechał z mostu i go zabił xD.

Po drugie: Wiciu oraz Jaszpol ( ty ) dostaliście FD i teraz pisząc, że nie dostałem beszczelnie kłamiesz. Żeby uniknąć twojej odpowiedzi, że nie miałeś to powiem ci tak. Dostałeś FD ( Już na killday'u mówiłem, że mu dam ) po czym kiedy go dostałeś wyszedłeś z serwera. 

Po trzecie: Zakaz używania pojazdów tyczy się więźniów.

A jeżeli masz do mnie problem albo coś to napisz do mnie i powiedz to mi a nie bezczelnie kłamiesz na forum i ja przez to tracę ,,reputacje,, na forum. Z innymi graczami na serwerze mam spoko znajomość bo jestem zabawny i często robimy jakieś ,,głupoty,, a ty jeżeli ktoś cię przypadkowo zabije to od razu wyzywasz, przeklinasz i wychodzisz z serwera, lecisz na forum i piszesz skargę. Kolejny raz mówię, zanim coś zrobisz zastanów się czy z mojej strony nie był to : żart / ironia czy prawda.

Opublikowano

Moze i to prawda o tym FD ale i tak musialem troche czekac wiec zdenerwowales sie i wyszedlem napisac skarge bo nei chce zeby na serwerze robil sie gnoj.Jakies 1.5h temu nikogo nie bylo to przy 15 tt bylo 5 osob w tym kolega jordan#25 ktory am aima,fk dostal bana na ct ktos go odbanowal zbija fragi a ja za nic mam bana.  

Opublikowano

Moze i to prawda o tym FD ale i tak musialem troche czekac wiec zdenerwowales sie i wyszedlem napisac skarge bo nei chce zeby na serwerze robil sie gnoj.Jakies 1.5h temu nikogo nie bylo to przy 15 tt bylo 5 osob w tym kolega jordan#25 ktory am aima,fk dostal bana na ct ktos go odbanowal zbija fragi a ja za nic mam bana.  

W takim wypadku nagraj demko weź IP Jordana i zgłoś w dziale ,,Zgłoś czitera,,

Opublikowano

Kolejna skarga na Tomka, co prawda bez dowodów ale sądzę Tomku, że jest to czas do refleksji.

Po raz kolejny proszę Cię o to, abyś bardziej przestrzegał tego regulaminu bo Twoje zachowanie jest bardzo irytujące. Sam grając kilka dni temu na jakimś randomowym nicku zostałem przez Ciebie zabity za nic, a po spamie na u@ "za co" nic nie odpisywałeś.

Ale wracając do tematu: brak dowodów - close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.