Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem podłączyć słuchawki bezprzewodowe i jak wbijam na ts to nagle dźwięk się urywa z innych źródeł. W ustawieniach TS zmieniłem, aby dźwięk szedł na owe słuchawki, tak samo zmieniłem ustawiłem domyślnie na komputerze, ale brak jakiegokolwiek dźwięku mam .... raz miałem taki dźwięk przez chwile  taki bardzo  przytłumiony ... a jak wyjdę z programu TeamSpeak to nagle  jest  normalny dźwięk z   innych źródeł ... 

co ja mam zrobić, aby wszystko działało z nimi poprawnie? abym mógł z nich korzystać i rozmawiać sobie ... 

• Legenda
Opublikowano

Miałam bardzo podobną sytuację (tłumienie dźwięku po wejściu na ts) - działo się tak tylko w przypadku podłączeniu słuchawek bezprzewodowych. Długo się z tym męczyłam, ale o ile dobrze pamiętam pomagało wyłącznie pozostałych głośników i mikrofonów (np. głośniki komputerowe, mikrofon wbudowany w laptopie itp.) również w sekcji na powyższym screenie, który wysłał dejman. Ogólnie te słuchawki po prostu "głupiały" po podłączeniu 

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.