Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Gżelek/Pan Kredek

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Gżelek/54.38.134.235:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Jest, kilka mniejszych serwerów, prowadzenie swojego serwera.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 10/10 ( Prowadziłem serwer więc wiem co z czym :D)

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie 4-7h / tygodniowo 30-40

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ? Ponieważ mam duże doświadczenie w "adminowaniu"/zarządzaniu serwerami cs:go. Pełniłem funkcję administratora oraz zarządzałem wieloma serwerami, i mniejszymi i większymi. Znam 90% komend sourcemoda, naturalnie znam wszystkie komendy administracyjne (choć lepiej mi się pracuje z panelu administratora). Jestem dostępny na wielu komunikatorach np: Discord, Messenger, Ts3. Ogólnie jestem osobą odpowiedzialną i stanowczą. Zajmuję się również aktualnie kilkoma serwerami do gier w tym cs:go. Jestem pewny że jako administrator, pomógłbym serwerowi ponieważ w aktualnym czasie jest plaga cheaterów, których trzeba tępić. W cska gram już koło 6lat więc w samej grze doświadczenie mam. Wiem że na serwerze dużego stażu nie mam, ale jestem w stanie się zobligować do dużej aktywnośći na serwerze jak i na forum. Piszę podanie aby pomóc serwerowi tak jak wcześniej pisałem, tępić chaterów oraz pomagać graczom w różnych sprawach. Aktywny administrator jest potrzbny, ponieważ gracze rezygnują z gry kiedy cheater psuję gre lub kiedy na serwerze jest toksyczna, nie miła atmoswera. Potrafił bym rozwiązać "serwerowe kłótnie" i starał bym się tępić toksyczność, w tym wprowadzać na serwerze miłą atmoswere. 

Posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam dobry, sprawny mikrofon. (w wolnym czasie "jutubuje" więc dobry mikrofon jest potrzebny :D)

Kontakt: Tak jak wyżej napisałem, forum, discord, ts, fb.

SID: (-> STEAM_0:1:507214744 <-)

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście :D

ps: sory za błędy, jeżeli takowe by wystąpiły :D

• Haha 2
Opublikowano

Na Wielkie NIE

Gametracker tylko 150 minut wiec XD

Wiek - (Taki serwer wymaga troszke starszych osob, bez urazy oczywiscie )

Watpie troche w tej twoj Source mod ze 10/10 poniewaz to nie sa same komendy admina i wgranie paczki na serwer, ale jest to tez programowanie. (jezeli umiesz to szacun)

Prime na +

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.