Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Tomasz Knapik

Nick podejrzanego: @ Cr3st oraz Mikaron

STEAM ID podejrzanego: (STEAM_0:1:157809461-Cr3st) (STEAM_0:0:598807463-Mikaron)

Rodzaj cheata: AHK

Data/Mapa: (2021.04.09/Mirage) oraz (2021.04.20/Mirage)

Serwer (mod): Mirage#1

Dowody (link do demka):

1. Demko z dnia (2021.04.09/Mirage) -https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20210409-200643-1974685893-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

2. Demko z dnia (2021.04.20/Mirage) -https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20210420-204525-1508074983-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

Demo#1:

• [22:34]-Gracz MAŚLATY i jego bogate słownictwo. W tym meczu jak i w innych meczach zachowanie tego admina przekracza wszelkie możliwości w stosunku do innych graczy można to zaobserwować na tym demku polecam dać mu upomnienie lub degrada jeżeli jest na okresie próbnym(3. Zachowuj się kulturalnie na serwerze, jak i na forum.) 
  • [23:23]-Gracz Mikaron proponuje AHK adminowi MAŚLATY nagle do rozmowy dołącza Cr3st który pyta się czy "działa ci na tym tick" nagle Mikaron leci BunnyHop'em.
  • [23:49]-Admin Cr3st mówi do Mikaron'a "we mi podaj bo mi nie działa na tym tick".
  • [23:59]-Admin Cr3st odpowiada MAŚLATEMU "AHK to nie jest cheat".
  • [24:14]-Admin Cr3st przyznaje się do używania AHK na serwerze po chwili robi nie udolne BH co nie wyklucza go z tego że używa wspomagaczy  a w regulaminie serwera jak i admina pisze jasno że (1.8 Zakazane jest używanie wszelkiego rodzaju wspomagaczy. ( BAN PERMANENTNY )/9. Admina możesz stracić w każdej chwili, między innymi przez złamanie regulaminu.) .
  • [24:48]-Gracz Mikaron leci na AHK.
  • [26:58]-Gracz Mikaron strzela magicznego Heda nie wnikam bo mógł być to przypadek ale warto zobaczyć.
  • [26:06]-Gracz Mikaron dostrzega przeciwnika przez ścianę więc od razu w tył zwrot również mógł ro być przypadek.
  • [26:07]-Graczowi Mikaron buguje się cheat i nie można podłożyć bomby działa to w dwie strony bo rozbroić też by się nie dało w takie sytuacji usłyszelibyśmy podwójny dźwięk rozbrajania (wiem ponieważ miałem identyczną sytuację kilkukrotnie w swojej przygodzie z czitami nie wykluczając że mógł to być głupi żart ze strony gracza w co wątpię bo byśmy słyszeli pojedynczy dźwięk)
  • [28:28]-Gracz Mikaron wychyla z mołotowem wprost na gracza przed rampą pomijając pozycje takie jak (dżungla/przy schodach/schody czy też sandwich) co może świadczyć o jednym że widzi więcej niż pozostali gracze na serwerze.
  • [29:43}-Gracz Mikaron wychyla na przeciwnika z celownikiem prosto na jego głowie dosłownie po chwili zabija drugiego (dodam jeszcze ze w tych dwóch kill'ach widać na 100% RCS- Recoil Control System dla mniej zaawansowanych no-recoil).
  • [29:56]-Gracz Mikaron wychyla z prefire'rem wprost na przeciwnika. 
  • [30:37]-Gracz Mikaron przyznaje się do używania SkinChangera niby nic ale dokładając do tego WH i RCS wychodzi nam MultiHack wiec ten jego AHK wymieniany kilka rund wcześniej mija się z prawdą wątpię żeby w MultiChack'ach w 21 roku niebyło ABH.
  • [30:41]-Gracz Mikaron mówi że ma płatnego SkinChanger'a :cry: i zapłacił 40$ dodam że aktualnie najdroższy Cheat do CSGO na runku kosztuje w granicach 30$/35$ za miesiąc subskrypcji nigdy się z takim czymś nie spotkałem żeby sam SkinChanger kosztowal 40$ a z czitami mam kontakt od 2017 roku głupotą byłoby robić samego płatnego SkinChanger'a jak na zaufanych stronach jest tego multum i sam DLL jest bezpieczny w 100% pomijając (injector-program wstrzykujący naszego SkinChanger'a jak i inne cheat'y do gry) w sumie ten punkt nic nie wnosi ale warto to ująć bo admini to łykają jak pelikany (nikogo nie obrażając).
  • [31:43]-Gracz Mikaron mówi info o dwóch graczach których nawet nie wiedział.

Demo#2

• [24:54]-Admin Cr3st ponownie przyznaje się do AHK

• Moją odpowiedzią na twój bezsensowny post są czasówki z demka#1 wychodzi na to że nie tylko okłamałeś samego siebie a także wszystkich którzy przeczytali twoje wypociny pod tym odwołaniem.

Link do odwołania:https://katujemy.eu/topic/55013-odwolanie/?tab=comments#comment-325428

1.thumb.PNG.ad05589bb02ed29a4dbdf1518d4aea08.PNG

Podsumowując Czitujący Mikaron dalej śmiga na serwerze wciskając adminom kity wyssane z palca jak i cr3st który oszukuje siebie i ludzi wokół a w administracji Mirage#1 panuje jedna wielka piaskownica mowa nie jest o wszystkich a o większości polecam zamknąć szybką rekrutację i przyjmować adminów z prawdziwego zdarzenia a nie takich których poziom iq jest wysoki jak kij od mopa (nikogo nie obrażając).

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.