Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: I'm Sad

Imię: Filip

Staż na serwerze (link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/I'm Sad/145.239.237.170:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem ragne administratora na innym serwerze stylu arenkowym, mimo wszystko z rangą czy bez byłem spokojny i wyrozumiały

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze(dziennie/tygodniowo)?: około 2-4 godzin dziennie, a tygodniowo od 11 do 14-15 godzin.(Jednak w to wszytko może wejść szkoła oraz praca lecz będe się starał)

Dlaczego Ty?: Zacznijmy od tego że cenie spokój i kulture, posiadam również całkiem spory (jak dla mnie) staż na serwerowni. Staram się być cierpliwy, przy okazji unikając konfliktów płynących od innych graczy. Gdy jednak taka powstanie staram się w spokoju i z wyrozumiałością opanować sytuacje. Wydaje mi się, że jestem dość rozpoznawalną osobą na tym serwerze przez większość graczy. Zacząłem grać na serwerze od roku 2020 z lekką przerwą. Umiem również się dogadywać osobami więc towarzyskość nie jest moją gorszą stroną. Podczas mojego stażu starałem się jako gracz trzymać pewien porządek na serwerze  na przykład upominając graczy bez mutacji lub przy tak zwanym rushu. Wydaje mi się że mam odpowiedni  wiek do pełnienia funkcji administratora, co więcej wydaje mi się, żeprzydałaby się kolejna osoba pełniąca tą funkcję. W ciągu dnia często wchodze na serwer (nawet po 3-4 razy grając 20 czy 40 min) i napotykam cheatera czy osobę która utrudnia rozgrywkę czatem głosowym.

Posiadasz mikrofon?: Posiadam i używam gdy jest to wskazane

Kontakt: Discord (Biblethump#6899) Steam (https://steamcommunity.com/profiles/76561198201826165)

SID: STEAM_0:1:120780218

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście, że tak

Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem Zdecydowanie na TAKK

+Mega ogarnięty chłopak 

+Dlaczego ja 

+ Pełna kultura 

+ Wiek 

+ GT 

-konto pod podanie 

Super Kandydat jak dla mnie..

Opublikowano

Na Tak.

+Podanie

+Gracz z kulturą 

+Wiek

+GT

+Ogarnięty 

-Konto 

Opublikowano

Tak

+mutacja, wiek

+kultura

+gt

+ogarnięty

-konto pod podanie

Opublikowano

Jestem na TAK
+wiek
+kultura
+gt
+sm
+ma dystans
+miły chłopak
-konto pod podanie

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.