Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na serwerze jest zauważalnie duży brak graczy z platformą STEAM. 

Pierwsza propozycja nawiązuje właśnie do graczy steam, według mnie każdy nowy gracz z orginalną wersją gry powinien dostać darmowego vipa na 3dni.  Po zarejestrowaniu się -> prywatna wiadomość do administracji serwera FFA z prośbą o vipa. Myślę że w nazwie serwery : [sTEAM VIP FREE] na pewno zachęciła by graczy ;).

Drugi wątek dotyczy konkursów, mianowicie dwóch:

1. "stały" konkurs top3 - Proste i przyjemne, po restarcie rankingu przyznanie statusu vip na serwerze dla 3 najlepszych graczy. 

2.Jak wiemy nie każdy jest "skillowcem" i gra troszkę na niższym poziomie. Konkurs "Screen", polegałby na jak najbardziej zadziwiającym, śmiesznym, zastanawiającym screenem. Wiadomo że czasem w tej grze zdarzają się bugi graczy, dziwne ułożenie postaci po zabójstwie  i wiele innych. Konkurs mógłby trwać 15 dni po tym czasie najlepsze zdjęcia uzyskały by wcześniej ustalone nagrody. 

Trzecia sprawa, restarty rankingu w odstępach czasowych 2 tygodnie (14dni), na pewno będzie wpadać więcej graczy. Czysty i dostępny do zdobycia ranking przyciąga graczy.

Opublikowano

Hmm.. co do tego vipa na 3 dni to ja jestem na NIE. Jeśli ktoś chce vipa to niech go zakupi.

Top 3 co miesiąć - TAK

Restarty można ustalić.

• Właściciel
Opublikowano

Reset rankingu robimy co miesiąc. Konkursy o topke są organizowane co jakiś czas. Jeżeli chodzi o VIPA dla graczy steam moim zdaniem odpada, wobec graczy non steam byłoby to niesprawiedliwe. Dodatkowo mogę dodać, że niebawem pojawią się konkursy, niespodzianki z okazji pół roku sieci  :P

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.