Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was propozycje tyczącą się administratora. Konkretnie chodzi o to żeby admin płacił składkę 11,07 zł i w tym miał vipa.

Opublikowano

Mam do was propozycje tyczącą się administratora. Konkretnie chodzi o to żeby admin płacił składkę 11,07 zł i w tym miał vipa.

Myślę, że można było by takie coś dodać.

Ja myślę że lepiej byłoby żeby nie łączyć tych dwóch rzeczy, jak chcesz kupić vipa kupujesz nie chcesz nie kupujesz.

Gucio. Można było by zrobić coś takiego :

Admin + VIP = 11,07 zł SMS

Admin = 7,38 zł SMS ( bez VIP )

Opublikowano

Tak albo płacisz składkę i masz vipa, albo płacisz tylko vipa bez składki.

Formuła znana z niejednej sieci... Gdybym wiedział od początku, że panują tutaj takie zasady to chyba bym nie złożył podania na admina...

W końcu dbasz o jakość gry i utrzymujesz porządek na serwerze i jeszcze za to płacisz, a gdzie coś w zamian? admin powinien mieć jakiś przywilej

Jeżeli ja mam płacić 5zł składki + 11zł za vipa /miesiąc, to dziękuję za taką współpracę...

Opublikowano

Pomysł nie najgorszy ten który przedstawił tomek jestem za ale myślę że to nie przejdzie.

Opublikowano

Dla mnie odpada skłądka za admina jest oddzielna a jak ktoś chce kupić vipa takze kupuje go oddzielnie wtedy wyjdzie na to ze vip na miesiąc bedzie kosztował 4zł 

Opublikowano

fire ale zrozum że admin pilnuje porządku na serwerze i jeszcze za to płaci to jakaś nagroda powinna być

Opublikowano

fire ale zrozum że admin pilnuje porządku na serwerze i jeszcze za to płaci to jakaś nagroda powinna być

Przepraszam bardzo, ale tu nigdzie nie ma napisane że masz składać podanie obowiązkowo. Każdy z własnej woli składa podanie na admina, nikt ci nie przystawia do głowy pistoletu i ci nie każe, a zresztą doskonałego admina nie ma, każdy popełnia błąd lub czegoś nie potrafi zrobić np "Zbanować kogoś", bo teraz różne skrypty wychodzą dzięki czemu gracze sobie zmieniają sidy, itp.

Także ja uważam że propozycja jest troszeczkę bez sensowna.

Opublikowano

Jestem za tym by móc kupić albo samego admina za te 7,38 lub Admin + Vip za 11,07. 

Jestem za!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.