Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: k00zie
Imię: Daniel
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/k00zie/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już raz adminem na innym serwerze, ale w miare starań bez rangi administracyjnej starałem i nadal się staram utrzymywać spokój i porządek.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Wszystko zależy od sytuacji ale 1,5-3 godziny dziennie (niestety przez szkołę) a tygodniowo 10,5-13.
Dlaczego Ty?: Jestem bezkonfliktowym chłopakiem z całkiem sporym stażem na serwerowni, który ceni sobie spokój i kulturę. Jestem cierpliwy i nie jestem skłonny do kłótni, bądź innych nieprzyjemnych sytuacji. Nie rusza mnie jeżeli ktoś mnie wyzywa, staram się zażegnać każdą kłótnię i potrafię wyjść z najbardziej stresowej sytuacji ze spokojem. Myślę, że część graczy mnie kojarzy bądź dobrze zna, bo gram tu już od 2019 z lekką przerwą. Jestem osobą towarzyską i wątpię, żeby ktoś na serwerze nie dogadał się ze mną. Upominam wszystkich i zgłaszam ich w miarę możliwości, sam przy tym przestrzegając regulaminu. Co do wieku, nie ma się czego obawiać, bo mutację przeszedłem i biorę wszystko ze spokojem.  Mam poczucie humoru i dystans do siebie, dzięki czemu wiem kiedy ktoś mówi coś w żartach. Myślę że przyda się kolejna osoba do administracji, bo w niektórych godzinach nie ma do kogo się zwrócić z zgłoszeniem, a wchodzę na serwer w momentach kiedy często administracji nie ma i spotkałem się wtedy z nie jedną kłótnią, bądź cheaterem.

Posiadasz mikrofon?: Posiadam i w miarę możliwości używam.
Kontakt: discord k00zie#5526 steam https://steamcommunity.com/id/k00zie2/ 
SID: STEAM_0:1:527914799

Posiadasz konto Prime?: Pewnie że tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Uwielbiam 5
Opublikowano

Jestem na NIE 

-Znów podanie składane po 3 tyg mimo że za wiek główne skreślenie u mnie *

-zbyt sztywne podejście do zasad (za mało ludzkie zachowanie)

- Nie odzywasz się za dużo 

+ SM

+ Podanie 

Opublikowano

Jestem na Tak

+gt

+miły i niekonfliktowy
+sm

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Podanie

+ Aktywność 

- Zbyt mało się odzywasz w ostatnim czasie

+\- Trzymasz się regulaminu to prawda  ale jak dla mnie to aż za bardzo. Czy nie jesteś przez to zbyt sztywny ? Więcej luzu :) 

Wybacz ale na Nie. 

Opublikowano

Ja w sumie nie mam do końca określonego zdania, aczkolwiek dałbym szansę i jestem bardziej na tak, niz na nie 

+ pierwszy plus to taki, że juz dwa podania były odrzucone a mimo to jednak grasz na serwerze i bywasz na forum

+ w moim przypadku gdy ja jestem na serwerze to i też Cię widzę

- mało gadasz, to fakt

- wiek, troche młody 

+ SourceMod na plusik

+ Nawet nieźle napisane podanie

Ja bym dał Ci szanse :)

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na Tak

+Mutacjia

+Gt

+Aktywność

-Dajesz się sprowokować w małym stopniu

-Jesteś zbyt bardzo regulaminowy

K00zie jestem na tak ale to takie wyciągnięte pokaż , że dajesz rade . Druga sprawa do reszty administracji to , że się mało odzywa nie jest minusem. Reasumując  rozluźnij się majster i lecisz dalej. Życzę Ci powodzenia . Potrzeba nam adminów bo ostatnim czasów jest syf na serwerze . Spamowanie na u@ czy jakieś pierdu to nie jest powód  admin nie zawsze widzi jak jest czas zajeba***. 

Pozdrawiam

• Dzięki 1
  • Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.