Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Mati_ŁatwaPestka

Nick admina banującego: @ sajmon094

Data/Mapa: 12:18 | 05/04/2021

SteamID:  STEAM_1:0:588913689

Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | ONLY MIRAGE #3 • !freevip...                                

Opis sytuacji: Gram sobie i nagle dostaje bana. Nie wiem gdzie ty widzisz wh..... Licze na ub. Pozdrawiam. 

Na dodatek przytocze definicje 'crosshair placementu':  "To explain, correct crosshair placement is to keep your crosshair placed where an enemies head would be based on their position in the map to ensure that minimal mouse movement is required once an enemy is spotted."

Link do sourcebana: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:588913689&advType=steamid

Obejrzałem sobie przed chwilą demko i powiem Ci, że niektóre akcje można na luzie wyjaśnić, ale niektórych Ci nie wyjaśnie no bo po prostu są "przypadkiem" jak ty to mówisz.

11.34 - nie wiem o co Ci dokładnie chodzilo, jesli ty tam widzisz gdziekolwiek wh, to powodzenia w wbijaniu golda 4. --
14.00 - 1 teammate byl w conecie, drugi był na ct, wiec chyba logiczne, że będe patrzył jungle i kątem oka plecy XD --
14.35 - to też normalna akcja, nie wiem co tu jest nadzwyczajnego, zwykły lekki preefire, wiedziałem, że są na shodach więc.... --

28.16 - zwykły przypadek, co prawda wygląda to ja wh, ale to byl losowy strzał przez smoka, założyłbym się, że dla większości osób takowy się zdarzył. --

16.55 - nie wiem o co Ci dokładnie chodziło znowu, jeśli o kuchnie, to po prostu trzymałem ją, bo paka byla zaplantowana? --

31.42 - jednak po obejrzeniu demka drugi raz, wiedziałem, że ziomek jest w oknie, bo zabił mojego teammate, uciekłem bo miałem tylko degla, niech się zajmą Ci co mają broń.  --

"..mówisz o duruś na specta wszedł,chwilka afka i grasz normalnie?" - nie wiem o co Ci chodzi, ale jak nie wiesz, to już Ci mówie. Ja nie tylko gram, robie też parę rzeczy w międzyczasie, dlatego czasami afcze ;)

Opublikowano

Link do demka: https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20210404-202851-605385544-de_mirage-Katujemy.eu__Only_Mirage__2____1shot1kill.pl.dem.zip

11.34-celujesz ściane prosto w typa 
14.00-Ide CAŁy czas na shifcie ale i tak wiesz skąd przyjde i udajesz ,,głupa,że nie wiesz"

14.35-scany w sciane

16.55-udajesz ze mnie nie widzisz- i jak zwykle kogoś zobaczysz szybko stamtąd uciekasz
28.16-idealnie celownik na typa,ktory był za boxami- Crosshair placement? no nie wiem będąc w smoku celujesz idealnie na niego
31.42-patrzenie w ściane, akurat gdzie byl typ przypadek? no nie bo tych ,,przypadków'' bylo za duzo 

Moim zdaniem masz wh,było zbyt dużo akcji typu patrzenie się w ściane, uciekanie przed przeciwnikiem, żeby nie pomyśleli ze wh, strzelasz heada widzisz czat i mówisz o duruś na specta wszedł,chwilka afka i grasz normalnie?

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

11.34 -b mógł wskoczyć na boxa w connie
14.00 -b miał kolegę na CT i w connectorze, każdy mniej więcej patrzył jakąś pozycję oprócz rampy
14.35 -b nic nadzwyczajnego
16.55 -b zwykłe spodziewanie się
28.16 +/-b jendnak bardziej czyste, zagrał na pamięć gdzie może być prawa strona boxa
31.42 +/-b nie można jednoznacznie stwierdzić czy patrzył się specjalnie czy nie

Nie widzę w tym demku nic ciekawego, zwykłe granie na serwerze, UB.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.