Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kokodżambo

Nick admina banującego: 𝗕𝗔𝗧𝗜𝗡𝘴

Data/Mapa: 21:47 | 04/04/2021 Katujemy.eu | 5vs5 MIRAGE

IP/SteamID:STEAM_1:0:541789915

Serwer (mod):   Katujemy.eu | 5vs5 MIRAGE                        

Opis sytuacji: Siema pisze to odwołanie za niesłuszne zbanowanie mnie. Sprawa wygląda tak iż cały serwer podobno twierdzi że daje info graczom jak siedze na oglądających. Po 1: Siedze na obserwacji ponieważ cały cały  serwer jest  zajęty i nie można sobie zagrać. Po 2: Jadłem sobie spokojnie i oglądałem mecz dlatego że nie było miejsca w drużynach !. Po 3 :Dostaje dziwny powód bana "?ambo 0 podawanie info koledze", to jest ban za aibota bo nwm?  Po 4 : Nie moja wina że połowa serwera gra bez shifta i baz słuchawek i dostają na pizde bo są słabi. Po 5: Dam screen jak mnie ludzie obrażają i wyzywają i żaden admin nic z tym nie robi. Po 6: Jednak odwołam sie do bana  niby za dawanie info, jeżeli  dostał bym bana za podawanie infa czy to naprawde musi byc perm? Nie wydaje mi sie by za takie cos był perm najwyżej co to ban na 1wk,2wk. Moim zdaniem admin popełnił błąd w dawaniu tego bana ale jednak moge sie mylic. Chciąłbym by rozpatrzono moje podanie dosyc poważnie. Pozdrawiam Cieplutko i wesołego jaja :) Kokodżambo

Wycinek z konsoli:

20210404213251_1.jpg

Inked20210404213944_1_LI.jpg

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Rospisane całe demko i papito i kolegi 

link do demka:https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210404-201440-1445254859-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

1:34- niby nic ale jestes z kolega rafałek
31:15- rafałek
32:00- rafałek
34:30- broni kolege ze nie ma infa papito
35:20 -35:50 - no tak zero infa papito
38:17 wycofali to ty tez papito
36:30-
37:06 info od kolegi?

a i jeśli chodzi o to dlaczego perm tak mi napisała wyższa administracja 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Aa czyli nie można grac ze znajomym na serwie bo zaraz bedą cie oskarżać o info? Xd

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wyjaśnię trochę spraw. Przepraszam, że tak późno, ale jednak święta to święta. Dostałeś perma, a nie tydzień ze względu na poprzednią sytuację. @ Bati powiedział jaka jest sytuacja, a ja mogłem tylko zasugerować długość kary. Druga sprawa z wyzwiskami. Kacperek wyleciał ode mnie z perma silencem jakieś 2 dni temu, ale dobrze wiesz, że również mogłeś go po prostu zgłosić. To, że rozstaliśmy się w atmosferze w jakiej się rozstaliśmy nie czyni cię graczem gorszego sortu i wszelkiego rodzaju skargi/odwołania itp będą sprawdzane jak w przypadku każdego innego gracza. Decyzję zostawiam już @ UNBAN™ [CS:GO]oraz

@ Opiekun UNBAN™ [CS:GO]

• Lubię to! 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.