Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ddoc
Nick oskarżonego: StumpSmerfik
SID oskarżonego:
STEAM_1:1:530592313

Data i godzina zdarzenia:03.04 coś okogło 22:30
Przebieg sytuacji:Grając na serwerze smerfik cały czas płakał że każdy to hacker powidziałem mu nie płacz tak poprostu jest lepszy moge dać ci chusteczki jeżeli chcesz a on na to (ty kurwo jebana 60 wypierdalaj MAM NA TO ŚWIADKA PIXEL K1ll3r_PL i jakiś typ na pamiętam jego nicku po czym dał mi perma
Dowody (screeny/demo z serwera): nie mam nic odrazu jak mnie zwyzwał dał mi bana nie zdążyłem nic zrobić

•  
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skargą zajmę się jutro. Następnym razem jako dowód podaj chociaż link do demka ze zdarzenia.

//EDIT

Około godziny 22.30 była zamiana map, więc sprawdziłem 2 demka.

Link do 1 - https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210403-214526-1313165108-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

Link do 2 - https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210403-223013-296728997-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

Na pierwszym nie znalazłem kompletnie niczego. Jeżeli coś pominąłem, to możesz mi wysłać na pv przedział czaasowy.

Natomiast demko numer 2:

0:44 -

- "Pewnie Cię smerfik obserwuje. Myślał, że cheatujesz jak ch*j. Wchodzi, wychodzi. Siedzi na spekcie"

- "Wlepie Ci bana na jeden dzień ku*wa"

- "Daj mi płaczku"

Reszty rozmowy nie ma sensu cytować. @ stumpsmerfik sam powiedział, że sprawdza w danym momencie gracza, a ty faktycznie utrudniałeś mu pracę mówiąc, że siedzi na ukrytym. Ode mnie za prowokowanie admina dostajesz bana na własne życzenie.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.