Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: czesio
2. Nick oskarżonego: @ bzyczek
3. IP lub SID oskarżonego: IDK

4. Data i czas zdarzenia: 20.00
5. Przebieg sytuacji: gram jakis chlop sie do mnie sapie przez poł dnia ze tu czity tu cos, napisałem sobie do tego głąba "to banuj" a nie do admina, a jakiś bzyczek mnie banuje nie wiem za co. Pozdrawiam tą administracje, która również, ogląda przez 10 rund typa z czitami, któremy nogi sie nie ruszaja i gra obv.
6. Dowody: Demo, Logi

• Haha 2
Opublikowano

A więc tak to co napisałeś jest jak najbardziej prawdą, ale po pierwsze on się sapał do ciebie a ty do niego, po drugie poszło upomnienie "kultura" po którym piszesz "to banuj" niestety jak każdy człowiek nie wszystko widzę, może to było do niego może nie ale u mnie wyglądało to jakbyś pisał do mnie :). Koniec mojej wypowiedzi, zobaczymy co na to @ EXTREMAAAAA

• Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Ban wygasł.

2. Kolejność działań z regulaminu została zachowana, a przypomnę, że: "*opiekunowie mogą pomijać zapisaną kolejność [...]".

3. Dowód: demo, logi - przedstaw je, następnym razem nie będę odgrzebywać połowy mapy, żeby dojrzeć sensu w skardze, bo to strata czasu dla wszystkich, a jak się okazało wypowiedź "to banuj" była według mnie jednoznaczna z perspektywy admina/opiekuna, bo do kogo mogłeś napisać "to banuj" skoro taką "władzę" mają tylko wymienieni? 

Winę można znaleźć zarówno u jednego i u drugiego, bo bzyczek mógł zostać wprowadzonym/wprowadzić się w błąd.

Skargi nie zostanie ani odrzucona, ani przyjęta, bo ani jedno, ani drugie nic nie zmienia.

Na przyszłość daruj sobie teksty typu: "to banuj" tylko zgłoś to adminowi na u@, żeby uspokoił jakiegoś gracza i tyle.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.