Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: nex
Nick oskarżonego: Getox oraz Baniuś2k20
SID oskarżonego: 

Getox - STEAM_0:1:597433726

Baniuś2k20 - STEAM_0:0:577475827

Data i czas zdarzenia: 27.03.2021, począwszy od około 03:00 do godziny 05:00. 
Przebieg sytuacji: Getox grał odpalony, co było widoczne, natomiast Baniuś mnie obrażał, a gdy oglądałem demka, aby uzyskać potrzebne dowody, okazało się, że jest hipokrytą i mimo obelg w moją stronę, które kierował z powodu mojego "cheatowania", to właśnie on używał WH.
Dowody:

Zacząć można od obejrzenia tego demka:

de_mirage 2021-03-27 03:28 2021-03-27 04:32 91.18 MB

Link do niego: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1616812104-1616815937.zip

oraz

de_mirage 2021-03-27 04:32 2021-03-27 05:06 29.71 MB

Link do niego: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1616815939-1616818004.zip

30:50 - Getox się rozkręca. Nie ukrywa, że używa cheatów i uważa to za normalne, bo w końcu CS to darmowa gra.

Od tej pory demko poświęcone jest Baniusiowi.

39:00 - obrazy  
42:50 - obrazy
50:30 akcja pałace dziwne info

54:00 rampa skąd wiedział, że czysto?

55:12 podąża celownikiem za gościem, którego nie widzi? skąd wie, że cofa w pałac

56:55 - 57:55 - skąd wie, że od strony kuchni już czysto i co to za "lucky strzały" w dwóch gości pod rząd w smoke

58:00 - okno czyste, przecież to oczywiste

59:43 - smoke wybuchł zanim mnie zobaczył, jednak oddał strzały, zabił i wycofał. no cóż, zdarza się

1:01:05  - bardzo pewny rush do okna, zwłaszcza z UG, gdzie nie miałby pojęcia czy ktoś tam siedzi lub czy ktoś wchodzi do jungli. Następnie wejście tyłkiem do kuchni, bo przecież kto mógłby tam być.

1:03:15 - mam słuchawki za 500zł, ale chłop na plecach, co to jeszcze nad głowę mu wskoczył jakoś nie usłyszałem. Chyba zmienię słuchawki, albo zaczerpnę od niego trochę mocy przewidywania

Tutaj demko nr 2 z godziny 04:32 - 05:06.

02:53 - no mógł go w sumie usłyszeć, jednak celownik na wysokości odpowiedniej

03:30 - obraza na czacie

05:05 - skąd wiedział, że chłop biegnie z mida i zauważy go w UG? Czemu cofnął?

06:10 - kolejna obraza

06:25 - skąd wie, że A czyste? Czemu wparował tam z nożem i nie sprawdził dosłownie niczego? Bo co, plecki trzeba było szybko zrobić?

07:00 - fajny run z paką na B. W końcu auto czy ławka są czyste, każdy to wie.

08:28 - wejście na B bez sprawdzenia niczego, bo po co

09:50 - zabiłem chłopa w pałacu, więc logicznym jest, że powinien się mnie tam spodziewać, jednak on tam wchodzi jak gdyby nigdy nic, rotuje nóz-awp-nóż-awp

10:00 - hit nade wszystko. wcelowuje się we mnie, wiedząc gdzie stoję na site, chociaż ani mnie nie słyszał ani nie dostał info. Oczywiście po zabiciu mnie po co sprawdzić cokolwiek, najlepiej od razu przygotować się na gościa na schodach.

11:09 - oczywiście pałace czyste, on wie.

11:14 - najechał na mnie przez ścianę, by upewnić się gdzie jestem

11:47 - strzela i ucieka przede mną. Idę na shifcie, nie miał pojęcia, że nadchodzę. Czemu zaczął uciekać i wcelował się, skoro nie słyszał zupełnie nic co mogłoby sugerować przeciwnika?

12:50 - 14:30 - czy to nie jest zbyt pewne siebie poruszanie się? nie wie gdzie jest przeciwnik, biega, skacze, nic nie sprawdza, nóż w ręku? 

15:08 - ? Okno czyste, tak? Chłop stoi za ścianą na CT? Wyczuł go? Może przeciwnik promieniował...

18:36 - szybka prowokacja gościa na shorcie XD I ten refleks, ten unik przed kulą. Poezja

18:47 - szybki look po modelach przez ścianę, a potem wyczekiwanie przeciwnika idącego po cichu.

20:12 - boi się wyjść, bo wie jak to się skończy

20:25 - CÓŻ ZA NIESAMOWICIE LOSOWY SKAN.

21:10 - "nie wiedział" gdzie jestem, jednak po zabójstwie wziął nóż w łapę i zaczął biegać po BS-ie. No tak.... :)

22:25 - obraza

24:30 - ojoj, ale prefire. A przeciwnik jednak zawrócił.

26:57 - szybki rush na gościa na BS. Po co sprawdzać pod drewnem itd.

30:14 - no zazwyczaj rushował pałac bez patrzenia, a teraz nagle czeka?

31:33 - już celownik w stronę ławki? Czemu nigdzie indziej, np. tam gdzie AWP strzelała wcześniej.

Całkiem zabawne gdy ktoś śmieje się, że nie umiem ukrywać domniemanych cheatów, jednocześnie nie potrafiąc faktycznie ukrywać własnych.

Od siebie: Jestem wieloletnim graczem CS:GO. W latach 2017-2020 nieprzerwanie miałem GE. Półtora roku spędziłem na randze admina FFA Only Mirage, na jednej z największym polskich sieci CS:GO, na której obecnie jestem J@. Jeżeli ktokolwiek chciałby zweryfikować moje umiejętności, które często są porównywane do cheatów - jestem otwarty. Na Waszym serwerze gram na smurfie, jednym z kilku, które przeznaczam do gry ze znajomymi na niższych rangach. Mam na nim wykupionego VIP-a jeszcze przez pół roku, więc nie widzi mi się granie na mainie. Piszę to w celu uświadomienia Was dlaczego konto z taką małą liczbą godzin kręci tak wysokie statystyki. Ode mnie to tyle. Mam nadzieję, że skardze przyjrzy się odpowiednia osoba, której oko dostrzeże te same podejrzane rzeczy, które wypisałem powyżej. Miłego dnia oglądającym. :)

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Obejrzałem dokładnie demka. Panowie są do perma i dodatkowo poleciało trochę mutów/gagów za obrazę.

Podziwiam, że chciało Ci się rozpisywać te demka i dzięki za zgłoszenie :peepolove:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.