Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:  jianguś
Imię: Michał
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/jianguś/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: 
Parę lat temu +/- 4 byłem adminem na kilku serwerach, za czasów świetności CS 1.6 był to amxmodmenu, więc kwestia przypomnienia. Swoje umiejętności na ten moment na surowo oceniam na mocne 6.
Znajomość sourcemoda [0/10]: Daję mocne 5.5/6, ponieważ kwestia przypomnienia i zaaktualizowania danych.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie 2h, godziny wieczorne 20+
Dlaczego Ty?: Posiadam doświadczenie bardzo duże i bogate. W grą FPS Counter-Strike mam styczność od pierwszej klasy szkoły podstawowej czyt. 2004 roku. Przez swoją "karierę" byłem sędzią na portalu anticheat.pl oraz blacklisted.pl. Polegało to na banowaniu na STEAMID osoby, które grają nieczysto co wiązało się z czerwoną "wlepką'' w banid.pl, co skutkowało trudniejszym znalezieniem graczy do mixa, teamu oraz na serwerach społecznościowych nie raz admini za to banowali permanentnie. Niestety portale już nie istnieją oprócz banid.pl ( Można na nim sprawdzać każdego gracza przez steam_id ). Byłem kilka razy adminem na serwerach na sieciach +15k użytkowników, nie chce podawać nazw, żeby nie robić reklamy. Spodobała mi się Wasza sieć i chciałbym zostać tutaj na dłużej. Niestety nie spełniam wymagań niektórych, ale kilka osób tutaj z rożnych stanowisk poznało mnie na serwerze i mogą się wypowiedzieć pomijając same wymagania a jakim jestem człowiekiem. Jestem w godzinach wieczornych a wtedy najczęsciej jest to raj dla haxów, wiele razy byłem na serwerze i admina zabrakło, a każda dodatkowa para rąk się przyda do pomocy, mogę przesiadywać rownież na serwerze głosowym, żeby się poznawać bliżej, nie ma problemu, jestem osobą raczej kompromisową, wesołą i nie stwarzam problemu bez niczego, nie "strzelam" z ucha na innych, wolę porozmawiać "twarzą w twarz". Jestem osobą dojrzałą i odpowiedzialną i z chęcią pomogę. Pisze o admina tutaj, ponieważ najbardziej mi pasuje arena, żeby posmiać się, spędzić miło czas oraz przy okazji poprawiać umiejętności kontroli nad aimem oraz recoilem. Nie jestem pierwszy lepszy łepek i potrafię rzetelnie i subtelnie wykonywać swoje obowiązki. Nie obrażę się, jeśli podanie będzie odrzucone, będę się dalej starał tak jak teraz.

Posiadasz mikrofon?: Pewnie
Kontakt: Steam/facebook/telefon/ - podam dla zainteresowanych :)
SID: STEAM_1:1:212572428

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

Edit: Donosisz na dobrych chłopaków, gdzie 2 dostało banicje a drugi jest czysty, ciekawe ciekawe. Nie każdego zdążyłem poznać a chyba kolega Ves nie obrazi się jak małe dziecko, że wstawiłem tutaj wzmianke o nim :)
I tak, dwie głowy od allegrowicza i odpalony, kolego, nie jestem z pierwszej lepszej łapanki i potrafie odróżnić haxa od umiejętności, tych demek nawet nie oglądałem, bo nie miałem czasu, dałem do sprawdzenia, to nie jest przestępstwo. 

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

+  Ładnie napisane podanie

+  Wiek

-  Staż 

-  GT

-  W GT widać, że coś tam grałeś w tym tygodniu lecz ja widziałem cię może raz albo dwa i sorki, że tak napiszę ale nie zapadłeś mi jakoś w pamięci ,bardziej cię z forum kojarzę. 

Na nie

Opublikowano

Na nie,

-Każdego osądza o czity kto go lekko mówiąc dłuższy czas napierdala

zacytuje " nie "strzelam" z ucha na innych"

-60

Obstawiam, że pół serwera poleci z banem kto będzie cię napierdalać przez więcej niż 2 mapy, pozdro elo jebac 60

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+Doświadczenie (jeśli faktycznie tak jest)

+Wiek

-GT

Nie kojarzę żebyś był na serwerze(Nie widziałem ciebie nigdy)

Opinia innych graczy nie przekonuje mnie do ciebie

Jestem na nie

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.