Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Pamiętam jakby to było wczoraj... Słońce grzało w patelnie, jak diabeł kocioł na pożarcie grzeszników. No z 30 na plusie... Razem z ziomeczkami naparzaliśmy pokrzywyk kijami. Wkońcu jeden z ziomeczków wybuchł wykrzykując nazwe zakazanego owocu jakim było "PIWO". Znaleźliśmy puszeczke złotego napoju, podkreśle nie otwartą, która błyszczała w trawie jak diament w kopalni. Zabraliśmy znalezisko pod baze główną oddziału młodych wolnych dzieciaków bez mięczaków w skórcie MWDM, oczywisćie były to osiedlowe garaże. Tam rozpętala się burza mózgów co zrobić ze świętym Grallem. Było wiele pomysłów, które były warte uwagi... Były też momenty zwątpienia, ze względu na to iż byliśmy jeszcze szczochami. Jednak młodzieńcza ciekawośc zmusiła nas do otworzenia nektaru Bogów. Rozlaliśmy we wcześniej zakupione plastikowe kubeczki i niczym apostołowie podczas ostatniej wieczerzy, wypiliśmy niebiaskie osocze. Nie mineła sekunda, a wszyscy jak jeden mąż wykrzyczeli... "CO TO JEST!!!" Wtedy poznaliśmy czym jest dorosłośc. Do naszych główn wpływały wszystkie tajemnice tego świata. Czułem jak moje ciało wypełnia wielka energia. Po paru sekundach czułem jakbym unosił się w góre, niczym młode piskle opuszczające gniazdo. Rajski eden trwał tak jeszcze 15 - 20 minut, aż wkońcu obudziłem się leżąc na najgrubszym ziomeczku z paczki. Okazało się że ten jeden haust przy wyoskiej temperaturze, poskładał 3 muszkieterów. Od tamtej pory pije tylko zimne piwerko. Koniec.

A tak serio to jak byłem szczochem, to zawsze chciałem jeździć autem.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jazda samochodem/motocyklem - w sumie jeszcze chcę to zrobić lecz jestem za małym szczylkiem  :dogeKEK:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Że można robić praktycznie wszystko co się chce.

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

To, że oni mogą alkohol a ja nie. :( Takiego żuberka sobie łyknąć pff.. A tak na serio haha... Hmm.. Chyba, to że oni nie muszą chodzić do szkoły i się uczyć. :P A rodzice mnie zawsze ganiali do nauki, chciałam iść do pracy jak oni. :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gdy byłem dzieckiem to chyba nie myślałem o tym xD Więc odpowiedź to chyba nic.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.