Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

asd.gif.6311a69cf53e4b530092dff18ea22c0d.gif.2186022dbda9989c77f1aa13cfab7799.gif.ceaf61b02bd6083f14cdc8b5505fdd08.gif.7e0e068fb2ce2e5a6e5e864831b40595.gif.42e5451278eef8d5a3e5f60360dbb4df.gif

Witam was wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wydaniu "Pod Lupą" tym razem na nasz celownik został wzięty członek UB Team @ dejmanoXD

Nadszedł czas, aby poznać to co myślą nasi użytkownicy :D 

Co sądzisz o @ dejmanoXD

Użytkownik 1 

O @ dejmanoXD sądzę to, że jest miłym człowiekiem i można czasami z nim o różnych rzeczach porozmawiać, ale z drugiej strony bardzo często się mutuje, gdy coś mu nie wychodzi, więc jest też takim małym płaczkiem. 

Użytkownik 2 

Nie mieliśmy zbyt dobrego początku, ale teraz po czasie widzę, że jest naprawdę miłą i pomocną osobą, z zapałem do tego co robi. 

Użytkownik 3 

@ dejmanoXD to raczej fajny chłopach, chociaż nie znam go aż na tyle, aby móc powiedzieć znacznie więcej. Można z nim śmiało pograć w każdą gierkę i będzie ona równie dobrze spędzonym czasem. Raz na jakiś czas wychodzi z niego mały diabełek, ale w sumie to dobry kompan z niego. 

Użytkownik 4 

Co by dużo gadać miła osoba spokojna nie wulgarna i przyjazna.

Użytkownik 5 

Jest na ogół pozytywną osobą, można z nim fajnie pograć w cska czy inne gierki, albo się pośmiać na tsie.

Użytkownik 6 

No co tu o dejmanie powiedzieć kocur i tyle :)

Jak oceniasz jego  wykonywanie obowiązków  na obecnej randze? 

Użytkownik 1 

Aktualnie jest zbyt krótko na owej randze, aby móc stwierdzić, jak wykonuje swoje obowiązki. Jak na razie nie było problemów, więc raczej ok. 

Użytkownik 2 

Bardzo dobrze, stara się chłopak.

Użytkownik 3 

Na razie @ dejmanoXD jest krótko w swojej randze wiec ciężko ocenić ale stara się. 

Użytkownik 4 

Co prawda jest można powiedzieć "świeżakiem" więc jest mało rzeczy do oceny. Wydaje mi się jednak, że podoła wyzwaniu i będzie pełnił te obowiązki jak najdłużej.

Użytkownik 5 

Bardzo dobrze zawsze się wywiązuje ze swoich obowiązków. W ubt jest od niedawna, ale zna się na tym więc da radę. :D

Użytkownik 6 

Co tu dużo mogę powiedzieć, wiedzę skąd posiada to posiada, ale mimo wszystko jeden z lepszych UBT, ma sporą znajomość w zakresie CS 1.6, także obowiązki sprawuje dobrze.

Użytkownik 7 

Jest od kilku dni na tej randze, ale myślę że się dobrze na niej sprawuje. Zobaczymy jak będzie to dalej wyglądało z czasem, czy będzie dobrze czy nie. 

Użytkownik 8

Myślę że świetnie mu idzie na tej randze. 

Jak byś miał/a dać mu awans to na jaką rangę? 

Użytkownik 1 

Jak awans to tylko na opiekuna UBT :D

Użytkownik 2 

Proste że na czerwonego.

Użytkownik 3 

Być może opiekun serwera.

Użytkownik 4 

Zbanowany XD

Użytkownik 5 

Jeśli bym mu miał dać awans na rangę, to myślę że dobrze sprawowałby się jako opiekun serwera. Ma to tego potencjał, żeby nim zostać. 

Użytkownik 6 

Chyba najlepiej tą co ma obecnie. Ewentualnie jakiś opiekun serwera, ale to zależy od jego chęci. 

Użytkownik 7 

Hmmmmm, może opiekun serwera.

Użytkownik 8

Myślę że @ dejmanoXD dobrze się spełnia na danej randze i nic bym nie zmieniał jedynie że by pokazywał chęci na coś innego. 

Poszedł/poszła byś z nim na piwko lub 2?

Użytkownik 1 

Pewnie ;) ewentualnie 7. 

Użytkownik 2 

Pewnie, że tak! 

Użytkownik 3 

No jasne nawet na 10 chociaż dejman to amator w piciu wiec 1,2 dla niego to może być max :cryingg: 

Użytkownik 4 

No oczywiście, że bym poszedł, ale nie na piwko, a na przykład whisky albo wódeczkę.

Użytkownik 5 

Jasne, czemu nie, w grupie raźniej :)

Użytkownik 6 

Z nim to nawet na randkę bym poszła :peepolove: 

Użytkownik 7 

Nawet na czteropak żubra.

Użytkownik 8

Piwka jak najbardziej na +

To na tyle w tym wydaniu "Pod lupą" :D 

Już niedługo kolejne osoby zostaną wzięte pod lupę :D 

Pozdrawiam wszystkich :D 

• Lubię to! 10
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

totalnie nie spodziewałem się, że będę na celowniku tej serii, fajnie wyszło :peepolove:

ps. 

W dniu 24.03.2021 o 19:23, Edzio napisał:

Użytkownik 6 

Z nim to nawet na randkę bym poszła :peepolove: 

czekam na kontakt. :peepoPat:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.