Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: @ _KUBI_  w grze mam: ✟☆KUBI☆✟

Nick oskarżonego: tryhardek225

SID oskarżonego: STEAM_1:0:570964945 dochodzi link do steam: 

Przebieg sytuacji: To tak, ten pan oskarzony. Z dupy obraza osoby na serwerze jak go poprosza zeby nie naduzywal. Dana osoba grozi gracza na serwerze i z tym powiazane.

Do tego dojdzie demko, na ktorym slychac gdy osoba oskarzona obraza mnie. Wydarzylo sie to pod koniec meczu. Patrzac na jego zachowanie, rozumuje ze robil to tez przed moim wejsciem na serwer. 

Ostrzeglem gracza ze moze dostac bana za takie zachowanie lecz mnie tylko wysmial.

Dowody: Dodam linka do meczu gdzie mnie obrazal oraz do nastepnego meczu ktory aktualnie trwa gdzie obrazal on inne osoby.

Gracz: ラフィス Bhooper?!☢ moze to potwierdzic. Prosilem tez kazdego na serwerze ktory ma jakies dowody w tej sprawie zeby sie podpisaly pod skarga jezeli maja dowody.

Z gory przepraszam za brak polskich znakow, lecz nie posiadam takich z racji iz mieszkam w Szwecji

Link do demka pierwszego: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1615920636-1615923447.zip

Drugi link dodam gdyz zostanie on dodany an hltv-

Prosilbym o srogie ukaranie gracza za te wybryki, poniewaz to nie pierwszy jego raz gdy robi takie rzeczy. Werdykt zostaje wam.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Sprawdzimy demko i dam werdykt edytując post. 

//

tryhardek225 otrzymuje mute na 2 tygodnie, a dodatkowo gracz ZeyRoX otrzymuje ode mnie mute'a na tydzień w prezencie za obrażanie się z oskarżonym graczem, gdzie obydwaj byli bez mutacji.

Dzięki za zgłoszenie!

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.