Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KILLER
Imię: Karol
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/KILLER/145.239.237.170:27015/ , nie pokazuje całego stażu, bo prawdopodobnie jest strasznie popularny nickname :c Ale grałem już na tym serwerze mniej więcej 60-80h. A czasem w ogóle nie pokazuje jakbym po prostu nie istniał XD
Doświadczenie w adminowaniu: Jakieś parę lat temu prowadziłem własną serwerownię na cs'ie 1.6 i source.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie ok 2-4h. Tygodniowo +/- 15h.
Dlaczego Ty?:Na wstępie napiszę, że jestem bardzo szczerym człowiekiem, który mówi od razu to co ma na "duszy". Jestem odpowiedzialny, lubię wspólnie porozmawiać, pośmiać się z graczami. Lubię wyzwania. Mam parę pomysłów, które mógłbym zaproponować w najbliższym czasie. Zawsze pomagam ludziom, którzy oczywiście potrzebują wsparcia. Nienawidzę ludzi, którzy robią syf na serwerze, nie zawsze jest na serwerze admin, który ogarnie tak zwane "bydło".  A przy okazji chciałbym sprawdzić siebie na stanowisku admina, bo kiedyś - tak jak pisałem wyżej - bawiłem się w takie rzeczy. Po paru latach wiadomo, że trochę się to zatarło dlatego chciałbym siebie sprawdzić.

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/651654684651/ , Discord: Desper!#3831
SID: 76561198242335322

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?: Tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Jestem na TAK 

+ogarnięty 

+spokojny

+Kultura 

+SM

+GT

+wiek

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak

+ogarnięty 

+spokojny

+Kultura 

+SM

+GT

+wiek

+doświadczenie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pewnie, że tak

+GT

+ Ogarnięty 

+Wiek

+Ładnie napisane podanie 

+ Rozpoznawalność 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.