Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Cicha Woda

Nicki  oskarżony:Little

Przebieg sytuacji:Gram sobie i Little wydał polecenia żeby iść do klatki terrarium  to idę do klatki a on mnie zabija bo niby ja nie szłam do klatki ale no idę do klatki ale on mówi że nie idę i za to mnie zabił

2. Cycu508,Jaszpol i inna osoba napisały na czacie że little to -szmata,idiota i inne takie ja napisałam okej potwierdzam a Tomek z little mówiąc że to ja dali mi bana na 3 godziny za to że ja potwierdziłam pisane przez innych graczy słowa.

3.Bardzo chciałam bym żeby Tomek miał zabranego admina bo 1-wmawia innym graczom że są nowe komendy których tak naprawdę nie ma 2-Mówi do innych żeby się nie bawić markerem a sam się bawi.Bardzo proszę o zabranie Tomkowi admina.

Opublikowano

Woda po pierwsze : Ban słuszny bo obraziłaś Little.

Po drugie : Prosić to sobie możesz i przestań wymyślać jakieś durne rzeczy na mój temat, że wymyślam nowe komendy i że bawię się markerem. Dostałaś bana na CT i teraz się na mnie mścisz. 

Po trzecie i najważniejsze Jeżeli piszesz skargę musisz mieć DOWÓD. A ty bezpodstawnie oskarżasz mnie o rzeczy, których nie robię.

Opublikowano

Ojojjoj koleżanko po 1 naucz sie pisac.widac ze sie ucieka w podstawowce z polskiego.2 Jakby to litlle widzial ZE NIBY WYZYWAMY to dal by nam po banie.Wiec po 2 nie kłam jestes zenujaca i lepiej idz sie wyspowiadac  :) 

Opublikowano

TO jest jailbreak tak ? Musisz uważnie słuchać każdego polecenia, a jeżeli ty podchodzisz do drugiego strażnika żeby ukraść broń, to Little. mógł Cię zabić bo zboczyłaś. I pewnie tak było znając Cibie, ale tak na marginesie trzeba umieć robić BUNT :) Co do nowych komend jest regulamin, także każdy przed grą może sobie wszystko, ładnie pięknie sprawdzić, poczytać :) Nie rozumiem twojego podejścia do bana na CT, ale jedyne co zauważyłem od dostania bana to już chyba twoja ze 3 skarga ....

Opublikowano

1. Tomek i Little ja nie pisałam tych wyrazów o was tylko inne osoby a ja to tylko potwierdziłam a wy nie mogliście tego widzieć bo 1 to było pisane tylko dla tt 2 to było jak te osoby były nie żywe. 

2. Chce się dowiedzieć dlaczego dostałam bana za potwierdzenie innych wypowiedzi.

3. Mam dowody bo kilka innych osób też nie żyło wiec ci co to widzieli to potwierdzą.

Opublikowano

Jak wyżej Admini widzą naprawdę każdy czat, więc jeśli coś piszesz obraźliwego, to kara Cię nie ominie, i teraz chyba sobie to uświadomiłaś, że jednak widzieli ci pisałam ... Przyznaj się i zamkną temat, bo trochę bez sensu jak dowodów nie masz. Nieprawda ?

Opublikowano

Kolejna skarga, kolejne kłótnie. Skoro Little wydaje polecenie "jak najkrótszą i jak najszybsza drogą" to nie latasz sobie na shifcie przez 1000 innych pomieszczeń tylko udajesz się PROSTĄ DROGĄ do danego miejsca.

Po drugie, skoro admin twierdzi że go obraziłaś a Ty nie masz dowodów to niestety nie mamy jak Ci uwierzyć. Obraza to obraza, ban się należy.

Po trzecie, skoro tak twierdzisz przedstaw nam porządne dowody w postaci demka,ss'ów i wtedy dopiero składaj skargę.

Nie widzę większego sensu, aby temat był dalej otwarty. Co skargę (bez dowodów) się kłócicie i leca niepotrzebne warny. +  brak dowodów = nie ma co dalej ciągnąć tematu. /close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.