Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Exen

Nick admina banującego: Bulbo

Data/Mapa: 12:27 | 28/02/2021/Mirage

SteamID:  STEAM_1:1:560800135

Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | 5vs5 MIRAGE • 128 TR •       

Opis sytuacji: W pewnym momencie wyrzucilo mnie z servera z powiadomieniem o banie nawet nie wiem za jaka akcje. Ale wydaje mi sie ze chodzilo o ta pistoletowke trafilem 2-3 fartowne glowy. Musze przyznac ta ostatnia wygladala podejrzanie, ale mam po prostu taki crosshair placement, że to mogło wyglądać na podejrzaną akcje. Zależy mi na tym żeby mieć unbana ponieważ nie ma chyba lepszego servera 5v5 mirage w polsce do tego się już przyzwyczaiłem i chciałbym unbana.

Piszę to odwołanie tak późno ponieważ: Gdy dostałem bana wbiłem ponownie na server aby sprawdzic czy to nie pomylka i okazało się, że mogłem wejść na server ponownie grałem przez jakies 30 minut-1h potem mi się znudziło i opuściłem server nie wbijałem ponownie ponieważ nie miałem ochoty grać dziś około godziny 12:45 wszedłem na server i okazało się, że mam banicje to dlatego piszę to odwołanie teraz a nie wtedy ponieważ myślałem, że to pomyłka.

Mam nadzieje, że moje odwołanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, i że dostanę unbana

Pozdrawiam

• Zasłużony
Opublikowano

Wrzucę tutaj rozpiskę dzisiaj po 22 lub dopiero jutro :/

//

@ Koyot nie banowałem nikogo takiego i bans to potwierdza. Chyba że jestem ślepy :p

IMG_20210302_145048.jpg

//

Kilku graczy pisało do mnie na pv żebym wszedł na serwer i zobaczył co się dzieje, bo podobno był cheater.

Link do demka -> http://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210228-120532-466670321-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

2:17 - kilka delikatnych locków na model (na 1/4 widać dość ładnie)

5:44 - usłyszałeś kroki na drewnie kilka razy, ale zareagowałeś idealnie dopiero jak zeskakiwał

5:49 - Wychodzisz ładnie wcelowany na głowę

6:36 - Missclick na gracza za ścianą??

21:43 - Ładna reakcja

22:09 - Wychodzisz wcelowany i dajesz szybką głowę

Nie ma wiele, ale nadałem bana, bo za każdym razem, gdy odpalałem specta, magicznie odbierało Ci umiejętnośći.

• Lubię to! 2
  • Bywalec
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.