Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię:Kamil 
Nick na serwerze:Zenek
Dlaczego akurat ty: Chciałbym sprawdzić się w nowej roli jestem ciekawy jak mi pójdzie bardzo bym chciał pomóc w pilnowaniu porządku na TS3 
doświadczenia jakiegoś nie mam ale szybko się uczę
Doświadczenie jako admin TS'a: Doświadczenia jakoś dużego nie mam jako admin na TS3 ale myślę że sobie poradzę a jak bym miał jakieś problemy myślę że ktoś z administracji mi pomoże  
Czas, który możesz poświęcić na serwer:tygodniowo 2/5h w weekend 6/10h
Składka [tak/nie]:możliwe

Wymagania:

Minimum ukończone 15 lat (są oczywiście wyjątki) 

Mutacja. 

Dojrzałość emocjonalna. 

Sprawnie działający mikrofon. ✔ 

Dobra znajomość oraz przestrzeganie regulaminu panującego na serwerze. 

Znajomość taryfikatora banów panującego na serwerze. 

Wysoka aktywność na serwerze oraz staż ponad 7 dni. ✔ 

Minimalna znajomość uprawnień administratora serwera TS. 

Sumienność w wykonywanych obowiązkach. 

Sprawiedliwość w swoich werdyktach. 

Składka miesięczna [SMS - 8.61 zł, Paypal,PSC - 8 zł]. 

• Legenda
Opublikowano

Wielkie NIE 

Zacznijmy od samego początku jak jeszcze nie miałeś w ogóle własnego kanału - przesiadywałeś ze swoim kolegą na centrum pomocy robiąc mi na złość, bo co was przeniosłam z powrotem to wchodziliście znowu. Wbijałam tam często i się pytałam co trzeba - były tylko śmiechy lub w ogóle nie dostawałam odpowiedzi, tak samo jak przenosiłam któregoś z was do siebie. Druga rzecz: wchodzenie na registerkę kobiety i mężczyzny, co to ma być? Jeszcze inna sprawa, która się w sumie wczoraj zdarzyła. Ile razy was wczoraj @ visca  upomniał,  że macie się nie bawić kanałami? Olaliście go zupełnie, a dziś chcesz z nim współpracować na jednej randze XD Cudem bana uniknęliście wczoraj, bo już granica lekko została przekroczona. Składka też na minusie. Zmień swoje zachowanie, może wtedy mnie przekonasz. 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ode mnie NIE
Tak jak tutaj przedmówczyni napisała, ostrzegałem was kilkuktornie, żebyście nie rzucali ani nie chodzili po kanałach i nic Wam tam chyba się nie wbiło do głowy.  Wczoraj było już na krawędzi bana dla Waszej całej ekipy a teraz dzisiaj chcesz zostać adminem a nie potrafiłeś posłuchać mojej prośby do Was. Drugim punktem dlaczego jestem na nie, to jest właśnie bezsensowne wchodzenie na kanał rejestracji (np użytkowniczka) i ściąganie Wam co chwilę tej rangi.  Tak samo pytasz się mnie, jak nadać grupę kanału na swoim kanale, a to jest podstawa.  Składka możliwa, musisz się zastanowić czy tak czy nie. Popraw swoje zachowanie i może wtedy spróbuj jeszcze raz

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.