Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z serwera: DadeX

2.Imię: Damian
3.Wiek: 20
4.Steam ID: STEAM_1:0:426251133
5.Posiadasz mutacje: Tak
6.Czas spędzony na serwerze (LINK GT): https://www.gametracker.com/player/DadeX/145.239.19.205:27015/
7.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem adminem na dwóch serwerach łącznie pół roku 
8.Znajomość admina:  6/10 przez pierwszy tydzień przypomnę sobie co i jak :)
9.Argumenty ,dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz 4 zdania o sobie: Mam na imię Damian. Pochodzę z województwa mazowieckiego.
Zgłaszam się z prośbą o otrzymanie admina ,ponieważ mogę w pewnym stopniu zasilić szeregi administracji poprzez dogadywanie się dosłownie z każdym.
Znam język angielski i pobieżnie rosyjski ,ale na tyle aby się porozumieć i w spokoju uspokajać naszych przyjaciół ze wschodu ,a nie od razu ich banować bo powiedzieli coś w swoim języku ;) .
Kiedy byłem adminem na innych serwerach nie przedłużałem posiadania przeze mnie admina kiedy nie miałem czasu na grę na serwerze.
W dniu w którym pisałem rezygnacje wiedziałem ,że po prostu nie będę miał czasu na grę (wtedy głównie przez maturę i prawo jazdy).
Nie jestem podatny na znajomości ,co znaczy ,że jeśli mój znajomy nie będzie przestrzegał regulaminu po prostu otrzyma bana (mam nadzieję ,że nie będę miał szansy tego udowadniać ,ale różnie bywa).
10.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W różnych godzinach ,ponieważ pracuję na 3 zmiany 6-14 , 14-22 , 22-6 , od poniedziałku do piątku mogę poświęcić 2-3 godziny ,a w weekendy trochę więcej.
11.Posiadasz mikrofon?: Tak
12.Kontakt [Steam ,forum]: Steam ,Discord ,forum i TS3
13.Akceptacja regulaminu serwera: Akceptuje
13.Konto Prime?: Tak
14.Blokada VAC?: Nie
Opublikowano

Jest otwarta szybka rekrutacja zapraszam tam do składania podań 

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.