MaTi9089 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Nick:Szaalonaa Rudaaa Imię:Paweł Wiek:25 Lat mam troche dziecięcy głos tylko czasem używam mikro Staż na serwerze:24.10.14 Doświadczenie:7lat idzie 8rok Znajomość AMX [0/8]:7(6.5) Czy byłes/byłas adminem:Tak c.s Prosiaczek Dlaczego Ty:Zdarza się sytuacja ze nie ma admina a wchodzi gracz który gra na aimie będe go mógł zbanować to nie problem dla mnie, Ktoś obrarza kogoś poucze go a kiedy nie zrozumie dam bana 10 min odpocznij A tak wogóle często gram Kontakt:51355962 Steam:0:0:99555085 Ackeptujesz regulamin admina:Tak Akcpetujesz regulamin serwera:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Szaalonaa Rudaaa - nick 25 latka? 25 lat i mam trochę dziecięcy głos tylko czasem używam mikro - jak brzmi to zdanie? Znajomość AMX - 7 (6.5) jest skala w połówkach? Jedynym plusem jest to że masz steam. Nie spełniasz wymagań oraz zapewne kłamiesz z tym że masz 25 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts