Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Mikusia
Nick oskarżonego: @ Astra
IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:0:558332490

Data i czas zdarzenia: 20 minut temu
Przebieg sytuacji: Podczas gry grałem sobie na arence. Po czym odpisałem wiadomośc na facebooku i nie ruszyłem się przez 5 sekund i dostaje kicka. Po chwili wchodze na serwer i się pytam czemu dostałem kicka? Mówi że byłem afk xDDDDD. To powiedziałem że jest niedoświadczonym adminem. I zaczął mnie prowokować i obrażac po czym ja też dorzuciłem 3 grosze i dostałem muta na godzine. Proszę o rozmowe z tym adminem i o przeproszenie i o wyciągnięcie konsekwencji i zapoznanie się dokładnie z regulaminem :) 
Dowody:Demko i świadkowie : @ Frozen_xDDD @ visca @ ElementarS @ BoBeK!

• Wow 2
Opublikowano

Oto moja wersja wydarzeń

Wszystko zaczęło się od momentu gdy poszedłem na tryb Obserwatora i sprawdzałem czy ktoś nie jest AFK bądź Cheatuje.

Zacząłem przechodzić pomiędzy graczami i zobaczyłem iż gracz Mikusia stoi wcelowany w Box'a i nie rusza się a runda się rozpoczęła, jego przeciwnik zaczął go szukać ale on się nie ruszał.

Postanowiłem wyrzucić tego użytkownika z powodem AFK.

Następnie użytkownik wszedł ponownie na serwer i miał pretensje do mnie że go wyrzuciłem ponieważ się nie ruszał przy czym również zostały użyte wyzwiska w moją stronę które chwilowo zignorowałem aby wytłumaczyć dlaczego został wyrzucony.

Po szybkim wytłumaczeniu gracz nie był zadowolony więc znowu poleciały wyzwiska które też zignorowałem.

Następnie wytłumaczyłem szczegółowo graczowi iż SV na serwerze jest wysoki więc żeby jakkolwiek go zmniejszyć postanowiłem go wyrzucić.

Po chwili gracz powiedział mi że powinienem się domyślić iż może on pisać z kimś na Facebook'u.

Więc odpowiedziałem mu że nie jestem Wróżbitą Maciejem i nie jestem w stanie przewidywać czy on z kimś pisze bądź nie.

Następnie znowu wytłumaczyłem że nie może stać w bezruchu podczas gdy runda się zaczyna ponieważ od tego istnieje tryb Obserwatora.

Więc gracz coś próbował mi powiedzieć ale nie zrozumiałem ponieważ inna osoba weszła mu w zdanie i była zdania że nie powinien on już dalej ciągnąć tej sprawy.

Po dokładnym wytłumaczeniu graczowi dlaczego został wyrzucony zmutowałem go z powodu jego wyzwisk które są opisane wyżej.

Po nałożeniu blokady kilka osób było zdziwionych iż gracz został pozbawiony głosu i zaczęli komentować sprawę oraz powiedzieli że najprawdopodobniej dostanę skargę.

Nie odpowiedziałem innych na ich komentarze ponieważ nie byli zamieszani w całą sprawę, wtedy też ktoś się mnie pyta dlaczego nie chcę komentować dalej.

Wyjaśniam innym że blokada została nałożona za wyzwiska i że powód swojej blokady znajdzie na stronie ze wszystkimi blokadami.

Wtedy inny gracz zaczął komentować sprawę w stylu: "nie miałeś co zrobić to musiałeś go zmutować". 

Tej sytuacji już nie komentowałem i tak zakończyła się cała sprawa.

Temat postarałem się wyczerpać najbardziej jak to możliwe.

Link do Dema oraz jego rozpisu: > Klik <

Pozdrawiam Astra

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ Astra Demko obejrzałem, niestety siedziałeś na spetc. więc nie widziałem co pisałeś, jednak nałożona kara jest jak najbardziej słuszna. Na następny raz wejdź do gry i wyjaśnij sprawę za pomocą mikrofonu aby takie sytuacje się nie powtórzyły (dla swojego dobra jako dowód).

2 godziny temu, RadomskiScream napisał:

I zaczął mnie prowokować i obrażac po czym ja też dorzuciłem 3 grosze i dostałem muta na godzine.

Nie prowokował cię i nie obrażał to wiem akurat od osób które przedstawiłeś jako świadków. 

Rozmowa z @ Astra się odbędzie ale nikt nie będzie cię przepraszać ponieważ najzwyczajniej w świecie naruszyłeś regulamin co dokładnie na demku słychać.

Fakt może za szybko dostałeś tego kicka ale to chyba nie koniec świata ? 

Skarga niesłuszna.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pokaż mi gdzie jest taki regulamin ??
Zatrudniacie tak nie kompetentnych adminów że masakra
Chłop na profilu rocznik ustawiony 2000 a na podaniu pisze że ma ledwo 16 lat??
Znajomośc amxx 3/10??? Kogo wy zatrudniacie

• Haha 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.