Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Durus
Nick oskarżonego: Fi✗u
SID oskarżonego: Niestety gracz sieci na ukrytym i nie mam jak otrzymać
Przebieg sytuacji: Admin siedzi na ukrytym i se słucha. Ludzie wyzywają se matki, w przeróżny sposób, admin cisza.... A ja za upomnienie dostaje gaga na 60 minut za prowo
Dowody:image.thumb.png.2e306906ae9c21aa96e3fbce711ccb3a.png

Tutaj kolega mówi, ze admin nic nie robi, został ukarany an 60 minut za prowo

image.thumb.png.2e7c3dad621b6d1d0a0395efb87e7739.png

A tu po rodzicach i 0 reakcji

image.png.5c79f8ef8a7d23783634584dd9107f86.png

@ Fixuxu Gdyby tak było nie dostałbym gaga na godzine za prośbę o reakcje

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 4
Opublikowano (edytowane)

1.Zauważ że na serwerze było dużo osób, admin słyszy obydwie drużyny i myślisz, że kiedy wszyscy rozmawiają dam rade rozpoznać, kto się wyzywał ?

2.W tym samym czasie sprawdzałem jednego gracza, bo grał dziwnie, więc nie patrzyłem cały czas na czat.

@ Durus jak wspominałem nie patrzyłem cały czas na czat, ale czasem jednak na niego spoglądnąłem i akurat miałeś pecha bo na czacie jedyne co widziałem to ''es'' pisane przez ciebie i innego gracza, więc dałem wam gaga.

Edytowane przez Fixuxu
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Dobrze, więc zacznijmy.

Ostatnimi czasy na serwerze bardzo często był poruszany temat gag/mute/ban za "EZ, es itp." i mało kto wiedział jak to do końca z tym jest.

Oficjalnie chciałbym powiedzieć, że NIE MA ZA TO KAR.

W tym przypadku admin popełnił błąd bo nie powinien Ci dawać żadnej kary za pisanie takich wiadomości. Co do wulgarnych treści ze strony graczy, admin nie jest w stanie wszystkiego zobaczyć, bo nie jest żadnym robocopem. Tak jak wspominał sprawdzał kogoś, a, że był sam na serwerze to niestety miał ciężej.

@ Fixuxu Otrzymuje upomnienie słowne z mojej strony.

Co do Ciebie @ Durus jedyne co mogę zrobić to za każdą minutę gaga dać 100 z moich monet co w tym przypadku daje nam łączną sumę 6000 monet.

Oznaczam całą administracje OM3, aby zapamiętała to raz na zawsze. NIE MA GAGÓW/MUTÓW/BANÓW ZA EZ ITP.

@ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #3]

• Lubię to! 8
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.