Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się odwaliło ale  wbijam tera na serwer i nie mam svipa , po drugie chce wejść na forum zalogować się i niby nie logowałem się wcześniej na katujemy.eu , Kupowałem svipa na miesiąc, Jakoś 2 tygodnie temu  . Rano gram na serwerze normalnie mam svipa itp a po resecie jak wbiłem z godź temu już nie miałem , moje STEAM:ID to STEAM_1:0:573201514 , jak mi się uda wejść na konto bankowe to postaram się wysłać zdj transakcji co wpłacałem na Katujemy.eu bo chb jest taka możliwość sprawdzenia transakcji . Svipa miałem i to każdy może potwierdzić Piti , Jasuoo , Chef , każdy kto mnie zna potwierdzi 

• Legenda
Opublikowano

Pisz na drugi raz takie podstawy jak o jakiś serwer chodzi, ułatwi nam to pracę ;)

Wracając do sedna. SVIPA kupiłeś na Basebuilder 01.13.2021 na 30 dni, dzisiaj mamy 13.02.2021 więc po prostu najzwyczajniej w świecie SVIP Ci się skończył i tyle.

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.