Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: ^ӄopɛʀ^

2. Nick oskarżonego: Gandalf

3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:241850422

4. Data i czas zdarzenia:  Po godzinie 10 30 05.02.2021r

5. Przebieg sytuacji Grałem na serwerze , po chwili zapytałem się skąd ma tyle pochwał , czy je kupił ? Po tym jak powiedział , że kupował powiedziałem "Trzeba być śmieciem żeby kupować pochwały" . Inny gracz powiedział w tym momencie "No bo Gandalf jest śmieciem". Jeszcze później napisał , że Gandalf jest pizdą . W tym momencie ja dostałem bana a drugi gracz nie dostał nawet upomnienia i został sfaworyzowany. Ciekawa ta administracja gdzie admin ma 14 lat i jedynie potrafi napisać "xdd" na czacie.

6. Dowody:  Demko Serwera Mirage 145.239.16.89:27015 

Link do demka http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20210205-101040-889060817-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

145.239.16.89:27015

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Pozwolę już się wypowiedzieć 

Wyzwałeś mnie 3 razy jak nie więcej od śmiecia tak jak sam to napisałeś więc dostałeś od razu bana na 30 minut a drugi gracz o którym piszesz i mówisz że jest faworyzowany to bozvk na którego temat pisałem na naszej grupie czy mogę mu dać perm gaga ponieważ ma dużą ilość mutów oraz gagów, wstrzymałem się z gagiem w jego stronę bo czekałem na odpowiedz opiekunów 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Dziwne zachowanie admin

W Regulaminie jest jasno , najwidoczniej ty wiesz lepiej i sie nie stosujesz.

"2.2 Obraza administracji serwera. ( 1 ostrzeżenie2.2 Obraza administracji serwera. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG  do 10 080 - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG  do 10 080"

Opublikowano

Dobrze więc tak, kolega wyżej ma rację, także  Ty i osoba która wyzywała go otrzymujecie silence na 7 dni.  (gag+mute) 

Ban już minął więc nie ma do ściągać, ja się zastosuje do Taryfikatora więc kara jest taka a nie inna

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.