Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:giga cwel

Nick admina banującego:Nermiś

Data/Mapa:02.02.2021/Mirage 5vs5

SteamID:STEAM_0:1:545756444

Serwer (mod):NWm ocb/NErmiś                             

Opis sytuacji:Kupilem deagla ide na mida na dojezdzie 2smoke, ide na lewa strone mida za boxy wybiegam daje banie w okno po prawej a tam smoke byl i zabilem nermisa chyba mam klipy z tej akcji to juz kolejny raz jak dostaje bana bez powodu bo albo luckyshot albo jestem lepszy od jakiegos admina, tym razem luckyshota dalem mam clipa z calej akcji

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Link do demka: http://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20210202-144057-1866262622-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip
Rozpiska:
- 27:33 - dziwny strzał + wiedziałeś, że jest przeciwnik w pałacach a i tak wpierw chciałeś zabić CT'ka na CT (+/-)
* 28:12 - Tu wyzywanie swoich, w innym momentach też się zdarzyło ;) 
- 28:57 - Przez ścianę typa w oknie na midzie (tutaj ewidentnie WH), potem próbujesz się kryć (+)
- 32:20 - Chłop wychodzi z connectora i wcelowywujesz się w niego przez boxy? (wh) (+)
- 32:50 - Ładny strzał na shorta, tak jakbyś się spodziewał właśnie tam przeciwnika, potem nice prefire na jungle (+)
- 37:02 - Coś ten prefire za szybki jak dla mnie (+/-)
- 39:19 - Tutaj WH jak nic, lecisz celownikiem po typie, który jest w smoku i się przemieszcza, coś tu serio nie gra ;) Po tej akcji zdecydowałem Cię zbanować (+)

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

- 27:33 - Czysto
* 28:12 - Tym się zajmę w następnej części rozpiski
- 28:57 - Kompletnie czysto
- 32:20 - Normalna reakcja z wychyleniem na connectora. Czysto
- 32:50 - W tej akcji widać, że gracz po prostu myśli podczas gry i na spokojnie sprawdził sobie podstawowe przecinające pozycje. Czysto
- 37:02 - To jest podstawowa pozycja gdzie się należy wcelować z AWP przy wychylaniu z rampy. Czysto
- 39:19 - Jedyna akcja która jest podejrzana. Jedna = za mało.

Podsumowując demko. Gracz dobrze gra, to nie jest przypadek, że raz sprawdza tą pozycje, a raz inną. Zna większość podstawowych i parę zaawansowanych smoków, dodatkowo umie się poruszać i zna miejscówki i wcześniej wspomniane przecinające pozycje. Wie jak wychylić i z danej sytuacji np. 1vs4 zrobić 1vs1.

Wracając do akcji 28:12, zrobiłem sobie mały research, czy nie obrażałeś, poza tą akcją nie wiedziałem niż większego. Tak więc nie nadaje bana tym razem żadnego za obrazę.

@ Melisaman  Demko czyste. UB

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.