Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z mikrofonem , który działał poprzedniego dnia a dzisiaj nie działa wszystko mam podłączone dobrze i nie mam pojęcia co jest :default_smile: Posiadam Słuchawki HyperX Cloud 

Opublikowano

W prawym dolnym rogu masz ikonkę głośnika, kliknij prawym i Otwórz ustawienia dźwięku.

Potem w prawym górnym rogu Panel Sterowania Dźwiękiem, potem nagrywanie i zacznij mówić, jeżeli miara dźwięku nie będzie iść do góry wejdź w właściwości mikrofonu i tam pokombinuj.

Jak masz pytania edytuj post lub pisz na pv.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Sam miałem ten problem z dokładnie takimi samymi słuchawkami i go naprawiłem. (Co prawda mam inny mikrofon, osobny zewnętrzny, ale jednak problem dotknął również te słuchawki)

Prawym na ikonkę steama w prawym dolnym rogu -> Znajomi -> Ustawienia (Znajduje się zaraz pod wyłącznikiem) -> Głos i tam jest teraz ważny myk, nie ustawiasz wejścia na twój mikrofon, tylko na urządzenie łączności.

Kolejny sprawa jest również dosyć ważna Prawy na ikone głośniczka w prawym dolnym rogu -> Ustawienia dzwięku -> Panel sterowania dzwiękiem -> Zakładka nagrywanie i szukasz twój mikrofon (W twoim przypadku jest to HyperX Cloud) a następnie ustawiasz go w tryb domyślny. Jest to również cholernie ważne, aby takie ustawienia były zaimplementowane.

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.