Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dziabaducha

Nick Admina: w ambxbans

Steam ID/IP: w ambxbans
Czas zdarzenia/data: w ambxbans
Serwer (Mod): w ambxbans

Opis sytuacji: grałem do momentu kiedy wszedł admin i zaczął banować czitków, ale chyba o kilka osób zbanował za duzo hehe 

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=21251

Link do SS'ów: http://www9.zippyshare.com/v/toLFOTHg/file.html 

ps. nie wrzuciłem 5 screenow dlatego, ze screeny nie pojawiaja mi sie w folderze z csem, nie piszcie mi gdzie jest sciezka docelowa i o tym ze moge wyszukac piszac 'de_westwood' bla bla bo i tak ich nie ma (przeszukałem z 50 tematów, sprawdziłem dla pewnosci wszystkie foldery, wyszukiwalem hasla w calym 'moj komputer' i chu*j dupa cycki)zrobiłem screena po tym jak mi dali bana, więc mam nadzieje ze uznacie to za wiarygodne... zrobiłbym 50 screenow ale nie wiedzialem ze mozna uzyc f5, uzylem printscreen i wyszedł 1 hehe

ps. mam wersje csa v43 moze dlatego ze jest to stara wersja nie pokazuja sie screeny, nie mam kur** zielonego pojecia.

Opublikowano

Jest niemożliwe, aby zrobił Ci się tylko 1 ss.

Czekam do 20:00 dnia jutrzejszego za całą 5tką ss'ów inaczej brak UB.

Opublikowano

no napisałem jasno i wyraźnie ze zrobiłem screena od razu po banie poprzez nacisniecie printscreen, czytaj ze zrozumieniem, nie pojawił mi się nigdy na tym csie ani 1 screen, na zadnym serwerze, przeciez napisałem jasno i wyraźnie więc odnoś się do tego omfg.. a screen chyba wiagrygodny, wprawdzie nie pisze ze to mnie zbanowało bo nie zdazylem tak szybko nacisnac przycisku, ale po mnie bana od razu dostał Lee, jest napisane haha, w amxbans jest to samo, dostał bana od razu po mnie więc yyy wszystko się zgadza.

Opublikowano

Prosze aby wypowedział się ktoś kto czyta ze zrozumieniem, ten Pan niestety nie rozumie tego co napisałem, dziękuje z góry

ps. proszę abyś się nie wypowiadał w tym temacie jezeli nie rozumiesz tego co napisałem, nikt KUR** nie próbuje Cię oszukać. Jezeli Ty tego nie rozumiesz co napisałem, sprawdz moje demko i będzie po kłopocie tyle w temacie, to chyba rzecz jasna.

ps.500 moge wrzucić 1000 tysięcy screenow z cs'a, z folderu cs'a, z folderu cstrike, TAM NIE MA ANI JEDNEGO S C R E E N ' A  BO TO JEST JAKIS STARY CS V43, a jezeli tego nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz.

ps.1000 sory, ze się tak unosze, ale nie wiem jak tego co napisałem ktoś moze nie zrozumieć... 

ps.5000 masz zebys nie mial watpliwosci, co do mojego folderu cstrike -,- http://www46.zippyshare.com/v/0pIQDesp/file.html

Opublikowano

W amxbans zgadza się, że po Tobie bana dostał Lee, po 22 będę i obejrzę demo. Rozpiszę w edycji tego postu. 

Opublikowano

W związku z brakiem dem z dzisiejszego dnia, Dziabaducha dostaje UB, ale nie zapominajmy o braku SS z jego strony, więc zostanie on pod stałą obserwacją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.