Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: chef.

Pomysł: Witam, moja propozycja brzmi następująco; Proponuję zablokowanie dostępu do demek z serwera BaseBuilder dla graczy. Od kilku graczy słyszałem już wiele razy, że nie robią dobrych kamp bo ludzie pobierają demka i sobie patrzą jak ktoś wbił do kampy i jak ją się buduję i dlatego ludzie robią tylko minusy lub pixele. Według mnie demka z serwera BB powinny być dostępne tylko i wyłącznie dla administracji. Pozdrawiam serdecznie chef.

Link do modyfikacji/plugniu [ewentualnie] - ---------

Opublikowano

No, nie powiem, przydałoby się to zablokować, aktualnie sam nie robię kilku baz, ponieważ nie chcę, aby każdy potrafił do nich wchodzić. Zablokowanie demek byłoby według mnie dobrą opcją.

Opublikowano

To jest dobry plan. Ale jak np zablokują i ktos komuś będzie blokował kampe gdy nie będzie administratora i jak to admin potwierdzi. Z jednej strony dobry plan ale z drugiej nie.

Ale jestem za!

• Donator
Opublikowano

Jestem za tylko i wyłącznie jeśli Admini serwera będą mieli do tego dostęp, Demka to najważniejsza podstawa bana więc admin bez niego nic praktycznie nie może zrobić

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak, wiele graczy ogląda sobie demka żeby wiedzieć jak wbić do kampy. Ogólnie fajnie jakby dostęp mieli tylko admini i wyżej a gracze jeśli chcieliby zgłosić kogoś podawali by tylko dokładną godzinę i mape.

Opublikowano
3 godziny temu, Robakk napisał:

To jest dobry plan. Ale jak np zablokują i ktos komuś będzie blokował kampe gdy nie będzie administratora i jak to admin potwierdzi. Z jednej strony dobry plan ale z drugiej nie.

Ale jestem za!

Można zrobić ,żeby tylko administracja miała dostęp do demek ;) pisze sie na u@     steamid/nick godzine i mape i po problenie Admin ci wchodzi na demko potwierdza i tyle.W dodatku nie można budować swoich baz ponieważ po dednieciu pare osób wychodzi z serwera i czeka specjalnie na demko wiec imo jak najszybciej zablokować

Opublikowano

Jak najbardziej tak, wtedy kiedy ktoś wymyśli własną kreatywną baze nie musi się już bać o to że ktoś sobie obejrzy demko i ją pozna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.