Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja głowa dostarczyła mi nowego pomysłu :D a nawet dwóch :P

1) Nagrody za bycie w top15 po każdym resecie (nie wymyśliłem co to może być :D )

2) Wprowadzenie komendy "/rynek" - gracze mogliby handlować z innymi graczami perkami za ordery.

3) z góry uprzedzam, że wątpię, żeby ktoś się z góry na to zgodził :D

Jakieś konkursy na forum, za które założyciel serwa zwiększałby graczowi, który wygrał, lvl o ileś tam.. (zależy jaki konkurs, admin sam by podejmował decyzję o ile lvli podnieść)

4) widziałem to już na innym serwie - "quiz" - raz na mapę można wpisać komendę /quiz i wyskakuje nam jakieś pytanie np "c4 to?" i jest do wyboru: 1) odpowiedz 2) wpisz odpowiedź (automatyczne wpisanie odpowiedzi przez komputer (można podejść do quizu 2 raz po dwóch rundach. i załóżmy na to pytanie odpowiedź brzmi "bomba" i jak gracz tak wpisze losuje mu się nagroda (np +1lvl / perk / zmniejszona grawitacja na 3 rundy i takie tam...

Opublikowano

1. Raz na jakiś czas są organizowane konkursy top15, więc nie ma sensu tego wprowadzać.

2. Fajna propozycja, za :)

3. Nie.

4. Jak dla mnie niepotrzebne. 

Opublikowano

1. Co do nagrody to jakieś 50 lvl za 1 miejsce 40 za drugie, 30 za 3 można by dać. Fajna propozycja.

2. To jest counter strike a nie strategia jakaś. Moim zdaniem zbędne. Bo i tak gracz woli wyrzucić słaby perk i zdobyć lepszy niż go trzymać i wystawiać na "rynek" w nadziei że ktoś przypadkiem go kupi. A dobrego perku raczej nikt sprzedawać nie będzie bo po co? :X Jest komenda /wymień, no i możliwość kupna losowego perku w sklepie...

3. Moim zdaniem zbyt dużo zachodu i za bardzo nie pasuje to na cod mod. No oczywiście raz na jakiś dłuższy czas można zorganizować jakiś konkurs, ale nie taki że np kto zrobi najlepszy obrazek ten dostaje lvl. Jak już coś to jakieś zawody że tego dnia ktoś strzeli najwięcej headshotów itp.

4. To samo, to jest counter strike a nie quizowanie :X Zbędne na serwer cod. Takie zabawy to na forum się robi a nie na serwerze :X

Opublikowano

1. Raz na jakiś czas są organizowane konkursy top15, więc nie ma sensu tego wprowadzać.

2. Fajna propozycja, za  :)

3. Nie.

4. Jak dla mnie niepotrzebne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.