Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: hi, we will die

Nick oskarżonego: FireGucio

IP lub SID oskarżonego: ._.

Przebieg sytuacji: Wbijam się trochę rozluźnić na serwer FFA, widzę że gra cziter a na serwerze jest 3 adminów - więc go grzecznie zgłaszam "Nick lata odpalony". Mija jedna runda, admina na spekt nie widać, mija druga nadal nic więc piszę "nick - lata na met0ri, może tak ruszycie dupsko na spekta żeby go sprawdzić" (Nerwy puszczają skoro lata cziter, jest 3 adminów i nie reagują na u2) a dostaję odpowiedź (oczywiście na y@@) "przecież on nie żyje" - myślałem, że padne ze śmiechu. To, że nie żyje to znaczy że nie cheatuje? Ok, święty wszedł na spekta i piszę mu "brawo święty" po czym dostaje kicka "My wiemy co mamy robić" - wchodze na serwer i piszę za co kick? Przecież wam tylko zgłosiłem ewidentnego cheata, a wy go nie sprawdzacie więc napisałem 2 razy a ty mnie kickasz po czym dostałem bana:

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=21245

Czekam na wyjaśnienia admina, skoro zamiast iśc na specta woli grać i pisać na y@@ "przeciez on nie zyje" to niech lepiej wgl. nei adminuje. Tak btw. idąc tym tropem to zgłaszanie cheatera = rozkazywanie adminowi, idąc dalej według FireGucio za zgłaszanie czitera na u@ (bez reakcji admina) możemy zostać zbanowani.

Dowody: Na serwerze nie ma hltv.

Opublikowano

Gdy zgłosiłeś czitera, ja już byłem martwy i obserwowałem gościa, nie przechodzę od razu na spec, bo większość skarg na samym początku jest bezpodstawnych i widać na gołe oko czy ktoś używa wspomagaczy czy nie. Święty od kolejnej rundy siedział w spec, a ja będąc dalej w CT wpisałem kill w konsoli i też go obserwowałem, a po chwili dołączył do nas firegucio, więc nie mów nam że nie reagujemy na skargi.. Po dostaniu wiadomości na u@ że gościu używa wspomagaczy od razu go obserwowałem, padł i zacząłeś pisać że może łaskawie ruszymy dupę, bez komentarza.. W dodatku ban słuszny, spamowałeś na u@ a o ile się nie mylę moderatorów również obowiązuje regulamin.

Opublikowano

Jeśli mogę to się wypowiem - Ja sam bynajmniej jeżeli wiem ze jest cziter nie pcham się na specta i staram się nie pisać na @@ ponieważ wiem ze mnie rozpozna i ucieknę dlatego często banuje z miejsca gracza po zgonie bądź po wpisaniu komendy kill co zresztą wie sam ananasik. 

Nie wiem co mam myśleć bo z jendej strony grając z chłopcami wiem ze sumiennie wykonują swoje obowiązki lecz nie mamy dowodów. Wiem takze że ananasik nie napisałby skargi od tak sobie bo znam go bardzo dobrze więc coś jednak wydarzyć się musiało. 

Moje zdanie co do tego jest neutralne - Jeżeli święty masz jakieś dowody daj je w tym temacie.

P.S Następnym razem pisz mi na forum :D

Opublikowano

Jak ogarnę cs'a to demko sprawdze, nie wiem czy jesteś w stanie zrozumieć że nie chodzi mi o tego bana a Twoją postawę. Otóż zamiast wpisać ten kill albo po dedzie iść na specta sprawdzić gracza ty piszesz "ale on nie żyje" po kilku wiadomosciach (nie obrażających a dotyczących mojego kicka) dostaje bana. Postawa nie godna admina.

Opublikowano

Widzę że sprawa zaczyna wchodzić w temat poboczny i pomału puszczają wam nerwy panowie. Proszę spokojnie wszystko wyjaśnic ja uważam ze winę ponosi każdy po części lecz zostawmy temat do decyzji administracji.

Opublikowano

Ehh firegucio co rozmowę sobie coś wymyśla, sądzę że więcej banów za takie sytuacje (w sensie próbę wyjaśnienia niepotrzebnego kicka) nie będzie dla żadnego gracza.

/close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.