Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Buzka

Opis sytuacji: Osoba wchodzi na serwer mutuje ludzi słuchając innych osób nie sprawdzając demka , i jak pisze do niego to odpisuje mi możesz pocałować mnie w ,,pompe'' 

Powód: wyzywanie , poniżanie serwera ///// nie wiem dlaczego dostałem za to perma ...

Dowody:
I jeszcze jedno chciałbym dodać Admin ,,buzka'' słabo zna komendy dużo wpisuje błędów podczas banowania/mutowania.

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ Piti  Se obejrz demko w czasie nadania bana i se zobacz , że pytał się np jasuoo itd i np doszedl restruction czy jakoś tak i typ se normalnie przeklinał itd i dostal muta na 10min normalnie i btw to nie jest normalnie , że pierwszy ban jest na zawsze :)

Opublikowano

Byłem przy tym i buźka mnie zapytał co się działo wtedy na serwerze no to powiedziałem kto się wyzywał itp, a że jestem adminem to mógł mi zaufać (Ja nie miałem wtedy permisji) Dodatkowo mówiłeś że masz to w chu**
i możesz iść sobię na inny serwer, poza tym wysyłałeś IP innego serwera i mówiłeś żeby wchodzić na ten serwer.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Nie wysyłałem IP innego serwera bo kopiowałem IP tego serwera zeby kuzyn wszedł wiec nie oszukuj wszystko jest na demku ..

Opublikowano

Po 1 primo ultimo, wyzywałeś, sprawdziłem demko w czasie gdy Ty byłeś taki pewny że nie ma admina na serwerze i ujełeś mozesz robić co chcesz! Co prawda już byłem w pogotowiu, po drugie poniżałeś serwer jak i administratora, wprowadzając w błąd (dokladnie chodzi tu o to że nikogo nie obrażałeś ani nie prowokowałeś) to jest 1 sprawa, 2 sprawa jest taka że poniżałeś serwer w skrócie pisales że masz wyj**** w ten serwer jest takich na pęczki czy jakoś tak, mozesz w kazdej chwili isc na inny, 3 sprawa sam napisalem prowokując mnie przy tym "To banuj , to sobie pójdziesz na inny serwer" , 4 sprawa jak Ci napisalem że za prowokacje i po sprawdzeniu demka jak próbowałeś zgrywać internetowego bandziora (kek) i wyzywać dookoła kilka osób bez podstawnie , z podstawą też byś nie mógł wyzywać bo kultura obowiązuje :) 5 sprawa reklamowałeś ip innego serwera.

Znajdzie sie coś jeszcze,napewno jak sie przypatrze/przysłucham, nigdy nie działałem dla zła serwera, i to ja nie potrafie ogarniać, takiego kogoś kto psuje renome/opinie jak i chce zniszczyć nasz serwer reklamując przy tym IP  innego gorąco nie polecam. P.S będzie potrzeba wyciągne jeszcze więcej dowodów, bo multum ich jest na Ciebie.

Nie pozdrawiam Cie gostek, pozdrawiam administracje i dobrych ludzi. 

Opublikowano

Nie wysyłałem IP innego serwera bo kopiowałem IP tego serwera zeby kuzyn wszedł wiec nie oszukuj wszystko jest na demku ..

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.