Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: bum w cheda hehe 
Nick oskarżonego: zultyser
IP/SID oskarżonego: 
Godzina i data zdarzenia: 17;15 12.01.2021
Mapa: DD2
Screeny/demo: -
Opis sytuacji: A więc tak :) 
Gram zaledwie 5-10min, gracze piszą żeby admin banował za resp tt 1;30 , gramy rundkę jest 0.55 goscie na respie , pisze do admina zeby wywalał TE PAŁY Z TEGO RESPA  :)  A szanowny Admin nie wiem ile ma lat nie wnikam banuje mnie na 30 min za to ze pisze mu to co do niego nalezy ? Nooo soryy :) Banuje gracza na 30 min za to ze napisał żeby wywalał te PAŁY podkreslam PAŁY z respa bo tego inaczej sie nie da napisac tzn da gorzej ale no :) 
Więc Zawiszak czy Goska :) ogarnijcie serio tych swoich ........... Adminów bo do drugi to . Pozdro Dla tego admina :) PS. Może skup się nad lekcjami a pozniej wpisz w necie to do znaczy być adminem na danym serwerze i przede wszystkim typku nie znasz regulaminu . Pozdro dla was :) 
Opublikowano

Witam tak więc odniosę się do twojej skargi w ten sposób.

W pierwszej rundzie zauważyłem że co poniektórzy gracze nie stosują się do regulaminu serwera i zostają na terenie respa tt dłużej niż do 1:30. Dałem więc ostrzeżenie na y@@ i poczekałem do następnej rundy z myślą że może odniosą się do mojego ostrzeżenia. Gracze nie zastosowali się do niego więc otrzymali odemnie Bana na 5 minut, w tym samym czasie również przyglądałem się graczowi który był według mnie podejrzany o oszukiwanie na którego również poszły kilka zgłoszeń na u@.

Teraz uświadomie ci za co dostałeś odemnie bana na 30 minut.

Twoje zachowanie może dużo wyjaśniać co do tego kto tak na prawdę powinien się ogarnąć bo wystarczy kulturalnie zgłosić mi takiego gracza na u@, abym zareagował na łamanie przez niego regulaminu, niż samemu go łamać obrażając tych graczy.
[*VIP*] *[Gold Nova I]* *DEAD* bum w cheda hehe :  admin kurwa banuj za ten jebany resp
[*VIP*] *[Gold Nova I]* *DEAD* bum w cheda hehe :  niech sie kurwa ucza paly jebane

^ Dołączam wiadomości skopiowane z konsoli, ponieważ nie mam dostępu do wszystkich logów. 

• Lubię to! 6
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.