Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wywiad5.png.bcc7a9a8a74f2cef2b78d57f6ec7fb24.png.27e4efb20536eef9afef83be7d007b28.png

Siemanko  wszystkim tu zebranym :)  

Chciałbym wam przedstawić mój  pierwszy wywiad na tym forum :) 

Zapraszam do zapoznania się z treścią poniżej!

Na celownik została wzięta jedna z wielu dziewczyn naszego forum a mianowicie  @ bo.patkaa

Dziękuje jej za poświęcony czas! 

Legenda 

Redaktor --> Kolor 

Gość --> Kolor 

Redaktor

Hejka Pati mam  do Ciebie pytanie czy mogła byś mi poświęcić chwila na udzielenie krótkiego wywiadu?

Gość
    Oczywiście!

Redaktor
No to wyśmienicie! Na sam początek przedstaw się naszym użytkownikom, ile masz latek gdzie mieszkasz no takie podstawowe informacje :) w skrócie opowiedz nam coś o Sobie.

Gość
Jestem Patrycja, mam 18 lat. Mieszkam w małym miasteczku w województwie lubuskim. Uczę się w technikum na profilu technik spedytor o profilu wojskowym.

Redaktor
Mam takie pytanko związane z kierunkiem Twojego technikum. Planujesz iść do wojska? Czy to raczej takie hobby bądź zainteresowanie?

Gość
Planuję iść do wojska, ale nie po techniku. W planach są jeszcze studia, jeżeli to nie wyjdzie, to będę się kształciła w zawodzie spedytora.

Redaktor
Jeśli mogę coś doradzić to polecam Ci iść do WOTU nawet w czasie szkoły jest to dobre rozwiązanie oraz sprawdzenie siebie czy da się rade w zawodowym wojsku :D A mogła byś powiedzieć nam tu wszystkim zebranym na forum o co chodzi w kierunku spedytora?

Gość
Troszkę mnie zaskoczyłeś tym pytaniem, bo jest dużo do opowiadania. Głównie, spedytor organizuje proces przewozu towarów, od pierwszego kontaktu z klientem do rozliczenia zleceń.

Redaktor
Redaktor musi czasem zaskoczyć swojego rozmówce hihi :) Ogólnie kierunek wydają się być fajny. Kolejnym pytaniem kierowanym do Ciebie jest pytanko o  województwo Lubuskie, mogła byś nam opowiedzieć co jest w nim ciekawego co warto zobaczyć oraz  czy w Twojej miejscowości jest coś fajnego :D

Gość
Hmmm.... Lubuskie to najbardziej zalesione województwo w Polsce, dzięki temu jest dla mnie wyjątkowe. Uwielbiam spacerki po lasach w dobry towarzystwie ( sama się boję :D). Zapraszamy w sezonie na grzyby! :D W moim mieście ciekawy jest Piastowski Zamek Królewski, jak i sama nazwa miasta Międzyrzecz, wzięła się od tego, że leży pomiędzy dwoma rzekami Obrą i Paklicą.

Redaktor
Zakupię autko i wpadam i liczę, że mnie oprowadzisz po ciekawych miejscach :D Spokojne spacerki wśród lesieni to coś pięknego... 

Gość
Zapraszam, na pewno oprowadzę! :D

Redaktor
No to będziemy w kontakcie! :D Przedstaw nam historię jak trafiłaś na forum http://Katujemy.eu :D

Gość
W sumie jakaś ciekawa to ona nie jest :D . Kolega, który grał tu na serwerze dd2, pokazał mi pierwszy raz Cs 1.6 i oczywiście forum. Zaczęłam grać, spodobało mi się i tak zostałam.

Redaktor
No, ale to zawsze jakaś historia jest :D Możesz powiedzieć co sądzisz o całej administracji forum?

Gość
Myślę, że robią wszystko co mogą, żeby forum się jeszcze bardziej rozwijało. Za dużo nie mogę powiedzieć, bo większości nie poznałam, ale cały czas jestem na bieżąco. :D

Redaktor
No dobrze. Jesteś gotowa na małą  serie krótkich pytań?

Gość
Zwarta i gotowa!

Redaktor
Kawa czy Herbata?

Gość

Kawa

Redaktor
Piwo czy wino?

Gość

Piwo

Redaktor
M4A4 czy Ak 47?

Gość
Ak 47

Redaktor
Filmy czy Seriale?

Gość
Seriale

Redaktor
Soki czy woda?

Gość
Woda

Redaktor
Imprezy klubowe czy domówki?

Gość
Domówki

Redaktor
Razer czy Genesiss?

Gość
Razer

Redaktor
Kwaśne czy Słodkie?

Gość
Kwaśne :D

Redaktor
    No dobrze to na tyle tych  pytanek :D Zbliżamy się do końca naszego przyjemnego wywiadu :D Powiedz jakiej muzyki słuchasz tak wgl?

Gość
    Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho :D

Redaktor
    A masz może jakąś swoją taką ulubioną? Do której zawsze wracasz? :D

Gość
    Oczywiście! Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat :)

Redaktor
    Bardzo fajna piosenka osobiście polecam :) Chciała byś może kogoś pozdrowić na koniec naszej miłej rozmowy?

Gość
    Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! Życzę każdemu z Was zdrówka w 2021 roku :D

Redaktor
    Kochana i słodka widzę hihi :D Pati dziękuje Ci bardzo za poświęcenie czasu. Pozdrawiam Panią i widzimy się na forum!

Gość
    Ja też dziękuję :D Do zobaczenia!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Jo cię chwycą zielony kolor to perła chmielowa, a żółty miodowa powiem, że przemyślane. Dodatkowo cały wywiad ma 634 słowa dajmy 634 rok.

Czyli  muzułmanie dowodzeni przez Chalida ibn al-Walida pokonali oddziały bizantyńskie pod Mardż Ra hit w pobliżu Damaszku. Oraz podboje arabskie były.

licząc także ilość słów w wywiadzie przez cenę perły chmielowej wychodzi:  634:2.50=253,6

Dodatkowo użyje mojej wiedzy wszechmocnej i pokaże wam to:

Zapis słowny: sześćset trzydzieści cztery.

Zapis dwójkowy: 1001111010.

Zapis heksadecymalny: 27A.

Zapis rzymski: DCXXXIV.

Ten wywiad to illuminati proste widzowie <3. Nie no mordko super wywiadzik pozdrawiam z rodzinką serdecznie <3.

• Haha 3
  • Wow 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Jest to słaby wywiad. Jeżeli masz problem z prawidłową pisownią, istnieje wiele stron, które w bardzo łatwy sposób nakierują Cię, abyś wiedział, gdzie popełnisz błędy. Pierwsza lepsza strona to ortograf.pl - zalecam korzystać, jeżeli chcesz w jakikolwiek sposób iść do przodu. Nawet sprawdź w nim swój wywiad, ile aktualnie ma błędów. Oczywiście plus za chęci i oby kolejne były coraz lepsze i może odrobine dłuższe. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.