Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Szczuczynski_Patus#Outlaw

Nick admina banującego :dyvaneq

Data/Mapa: 20:08 | 26/12/2020

SteamID: STEAM_1:0:570284923

Serwer (mod):  BaseBuilder                 

Opis sytuacji: A więc tak admini z ba****& weszli na server i zaczeli ogólnie mówiąc psuć rozgrywkę (blokowanie respa i itp) i jakiś typek z servera też chciał im tak zrobić na serwie i zapytał się czy ma ktoś ip b*******ve podałem mu 3 razy na czacie wyszłem z servera zrobiłem z nim zadyme na b****vie wróciłem i nagle admin mówi do mnie że spamuje i reklamuje inne servery ten typek od razu mówi że mnie poprosił o te ip i wgl że wysłałem 3 razy a ten admin że ona widzi w konsoli że z 15 razy wysłałem te ip i że reklamuje inne servery mimo że chodziło o to żebym tam wejść i zniszczyć im rozrywkę tak samo jak oni nam Piszę odwołanie dopiero teraz ponieważ dowiedziałem się że można je napisać wczoraj wieczorem czytając posty na grupce steam 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przepraszam nie wiedziałem że nie można używać nazwy sieci mój błąd a napisałem teraz bo nie wiedziałem że to perm nigdy nie miałem bana ani nic i odrazu perm po za tym dopiero wczoraj na grupie na steam dowiedziałem się że można się odwołać ponieważ nie ukrywajmy na w większości gier serverów itp od perma bana nie da się odwołać i jest on ostatecznością 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Okej to tak pisze mi na discordzie kolega że jakieś dwa debile z administracji ba**** base builder wbili na serwer i trolują i blokują kampy respa itd. i zapraszają na serwer ba***** ja wbijam tak 10 minut po tym wbijam i na chacie wyświetla sie Rajdujemy Ba**** ip : IP  jest tu napisane nie wiem o co chodzi ale chłop wyszedł zaraz po tym z serwera napisał z 5 razy to na chacie i nie powiedziałem że w konsoli widze że napisałeś to z 15 razy tylko po prostu tak mi sie powiedziało ale nie wiedzałem totalnie o co chodzi a po za tym chat na serwerze nie jest po to żeby rajdować inne serwery więc ip mogłeś napisać na pv nie na chacie.
to jest moja krótka wypowieć sory że tak długo czekałeś.

Opublikowano

rajd na ten server miał polegac na tym ze wbijamy tam i niszczymy im rozgrywkę tak jak oni nam a ty nie dałeś mi się wytłumaczyć ani nic i nie widzę sensu dodawania kogoś do znajomych żeby mu wysłać pare cyferek

• Haha 1
Opublikowano

Okej ale nie musze dać ci sie wytłumaczyć jeżelli taki event chcecie zrobić to piszcie na pv serwer nie jest po to aby rajdować!!

• Haha 1
Opublikowano

czyli miał bym dodać do znaj każdego z servera i do każego pisać na priv xd? i tak perm od razu jak nigdy banowany nie byłem na tym serwie to i tak dziwne  a po za tym ban jest za reklame innych serwerów a jak dobrze wiesz typek spytał mnie o ip więc mu wysłałem sam ci to powiedział to powiedziałeś że i tak dasz mi bana za spam

• Haha 1
Opublikowano

Rozchodzi sie o to że serwer nie jest do rajdowania rozumiesz ? tak jak byś zaczoł na serwerze reklamować coś tylko po to żeby to zwyzywać chłopie ogulnie ogarnij sie jakie kolwiek wysyłanie ip innych serwerów mam gdzieś po co jest banowane i tyle.

Chyba że to serwery Katujemy.EU

• Haha 2
Opublikowano

ty siebie słyszysz to jest tak jak by ktoś mnie spytał co jadłem na obiad bym powiedział że maca a ty byś mi dał bana za reklamowanie marki typek mnie prosił wysłałem mu nie 15 razy tylko z 3 lub 5 powiedziałeś że spamowałem nie spamowałem w opisie bana jest napisane za reklame innych serwerów dałeś mi go niesłusznie więc chce unbana

• Haha 1
Opublikowano

Okej sorry zle napisałem zle to wogule przyjełem chodzi o to że mam to gdzieś w dlaczego wysyłasz ip na chacie i jeszcze na ten serwer zapraszasz a to że chciałeś go zrajdować mnie to totalnie nie obchodzi idz na inny serwer i na innym serwerze se go rajduj ale nie tutaj teraz rozumiesz?

• Haha 1
Opublikowano

Okej unbana zgodze sie mozesz dostac ale ban był słuszny i nie byłem pewny ile razy to napisałeś powiedziałem chyba z 15 ale mi sie pomyliło chodziło mi o 5 ale nawet gdyby było napisane 1 raz ban by był taki sam 
ps sorki za spam 

• Haha 1
Opublikowano

Ale za coś takiego RAJDUJEMY SERWER IP : 123123123123123 
przeprosiny mnie nie obchodza za bardzo i sie jeszcze za mna wyklucasz ze ban byl nie sluszny unbana mozesz dostac ale ban byl jak najbardziej sluszny

• Haha 1
Opublikowano

Ludzie jaki spam.... Trudno edytować poprzedni post?

Sprawę zostawiam @ Koyot / @ Karcok , zadecydujcie czy zostawiacie bana czy zmieniacie długość - wasz serwer.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

@ Szczuczynski_Patus  - Żadnego UB nie będzie, już tłumaczę dlaczego.

Obrażałeś wszystko na prawo i lewo jak leci, nie pierdzieliłeś się nawet z wyższymi rangami.

Odwołanie od bana można napisać maksymalnie do 48h, nie usprawiedliwiłeś swojej zwłoki, jakbyś miał problemy zdrowotne, czy inne to bym zrozumiał, ale walenie śpiewek,  że nie wiedziałem itd. To istna kpina.

Co drugie zdanie pisałeś na temat bat****

No i wisienka na torcie, czyli sama reklama bat****, wypisywanie ich ip na chacie niejednokrotnie.

Nie będziemy trzymać takiego barachła na serwerze, nie podoba Ci się to możesz po prostu wyjść, ale nie psuć atmosfery na serwerze, czy robić totalne gówno z serwera.

PERM zostaje i nikt go nie zdejmie.

Co do samych adminów i ich zachowania tym już się zajmie @ Koyot

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.